fbpx

Items filtered by date: Miercuri, 03 Mai 2017

Angajaţii SMURD din oraşul Podu Iloaiei au fost trimişi forţat în concediu de odihnă, după ce primarul din localitate a refuzat să-i plătească pe cei 12 paramedici pe motiv că bugetul nu mai poate susţine salariile acestora, pentru care într-un an a cheltuit aproximativ 300.000 de lei.

 


Published in Sanatate
Consiliul Judeţean va organiza în data de 11 mai licitaţie cu strigare pentru închirierea unor celule de depozitare și a unor spaţii comerciale și de birouri în cadrul parcului agroindustrial TransAgropolis, de la Leţcani.

 


Published in Administratie Locala
Un sicriu în care se aflau oseminte umane, vechi de mai mulţi ani, a fost descoperit, miercuri după-amiază, pe un câmp din spatele Water Park-ului din Craiova, într-o zonă în care se aruncă de obicei gunoaie.

 


Published in Social
La un an după ce Dacia a venit cu transmisia pilotată pe Logan, Logan MCV şi Sandero, care la bază este o cutie manuală „robotizată” ce schimbă automat treptele şi controlează singură ambreiajul, eliminând pedala, constructorul local vine cu Duster echipat cu transmisia automată EDC, preluată de la Renault. Modelul va fi lansat mâine, scrie zf.ro.

 


Published in Auto
Confruntată cu pierderi zilnice de 1 milion de euro şi după refuzul guvernului italian de a lansa un nou bailout, compania aeriană Alitalia este nevoită să lanseze procedura de faliment. Rămâne de văzut dacă premierul Gentiloni îşi va schimba poziţia, aşa cum a făcut-o predecesorul său Matteo Renzi în cazul băncii Monte Paschi.

 

Aşa cum era de aşteptat, compania italiană de transport aerian Alitalia a iniţiat procedura de faliment după ce a eşuat planul de salvare de săptămâna trecută, care ar fi implicat închiderea a 1.700 locuri de muncă şi reducerea salariilor. Însă mai surprinzător este faptul că la câteva ore după iniţierea procedurii, guvernul italian a aprobat procesul după o scurtă întâlnire de cabinet, rezultat care va duce, probabil, la vânzarea sau lichidarea companiei Alitalia.

 


Published in Companii
Un consilier militar rus a fost omorât în timpul unui atac asupra forţelor guvernamentale, conform declaraţiei unui oficial rus din Ministerul Apărării.

 

Ofiţerul asista antrenamentul armatei siriene şi făcea parte din contigentul de consilieri militari pe care Rusia îi menţine în Siria, ca parte a sprijinului acordat preşedintelui Bashar al Assad în lupta împotriva rebelilor.

 


Published in Panorama
Premierul Sorin Grindeanu reacționează la votul din Comisia Juridică a Senatului pe legea grațierii. Senatorii juriști au decis astăzi că cei condamnaţi la închisoare cu executare pentru dare sau luare de mită, trafic de influenţă sau cumpărare de influenţă urmează să fie graţiaţi sub rezerva achitării prejudiciului.

 


Published in Guvern
Membrii grupului de pe Facebook „Corupţia ucide", adică cei care au organizat proteste masive în România la începutul acestui an, au anunţat din nou mişcări de stradă, ca urmare a amendamentului care a fost votat miercuri de comisia juridică a Senatului.

 


Published in Social
Președintele Klaus Iohannis s-a declarat „neplăcut surprins” de decizia senatorilor juriști de a aproba propunerile formulate de Traian Băsescu şi de Şerban Nicoale referitoare la grațierea condamnaţilor pentru dare sau luare de mită şi pentru trafic de influenţă.

 

Prin urmare, cei acuzaţi de luare sau dare de mită, sau de trafic de influenţă vor fi scutiţi de pedeapsă, dacă proiectul trece, în aceeaşi formă şi de Camera Deputaţilor, ca for decizional.

 


Published in Presedintie
La un banal control în trafic, într-o comună din Suceava, un echipaj al Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier a fost atacat cu un cocktail Molotov.

 


Published in Moldova
Pagina 1 din 5

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top