fbpx

Items filtered by date: Joi, 04 Mai 2017

Consiliul de Administrație al SNTFM CFR Marfă SA a decis, joi, numirea unui director general interimar al societății în persoana lui Mihai Manole, informează un comunicat al societății.

 


Published in Companii
Atât şoarecii, cât şi şobolanii, atunci când sunt visaţi, dezvăluie informaţii despre prieteni falşi şi duşmani sau anunţă pagube şi nenorociri. Totodată, şoarecii pot vorbi despre stadiul şi calitatea relaţiei de cuplu, spun specialiştii în interpretarea viselor.

 


Published in Familie
Mai multe mişcări şi organizaţii civice născute în stradă în Bucureşti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Sibiu, Oradea, Arad şi Craiova, fac un apel către români, cerându-le să continue să iasă în stradă şi să intensifice protestele până la respingerea definitivă în plen a proiectului de lege privind graţierea.

 

În contextul în care astăzi - după ce cu o zi în urmă reţelele sociale s-au încins iar lumea a ieşit în stradă să protesteze - Comisia Juridică a Senatului a decis să revină asupra deciziei de a graţia faptele de corupţie, organizaţiile semnatare ale apelului atrag atenţia că ceea ce s-a întâmplat azi este o victorie a societăţii civile, însă doar un mic pas înapoi al majorităţii parlamentare.

 


Published in Social
Relu Fenechiu rămâne cu pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare, rezultată în urma contopirii celor două condamnări primite de baronul liberal. Curtea de Apel Iași a respins astăzi, contestațiile depuse atât de procurorii DNA, cât și de condamnat.

 


Published in Justitie
Ofiţerii de la bordul navei ruseşti Liman, care s-a scufundat după ce s-a ciocnit cu un cargo cu oi din România, în Marea Neagră, în apropiere de Bosfor, erau în stare de ebrietate.

 

Potrivit unor surse, pe punte, în timpul producerii accidentului, se aflau doar doi marinari tineri şi fără experienţă, scrie site-ul ucrainean dumskaya.net. Din cauza ceţii foarte dense, apropierea cargobotului a fost observată prea târziu de un tânăr marinar. Acesta şi-a anunţat comandanţii, dar aceştia fiind beţi nu au reacţionat. După ciocnirea cu ambarcaţiunea cargo, apa a pătruns în camera motoarelor şi nava spion rusească a început să se scufunde.

 


Published in Panorama
Reprezentanți ai Ministerului Sănătății (expertul Sorin Zaharcu și arhitectul Redin Abduraman, responsabil de proiect), arhitectul Stefan Wunderlich, consultant din partea Băncii Europene de Investiții, și primarul Mihai Chirica au făcut astăzi, 4 mai, o nouă vizită de lucru la amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgență. După deplasarea în zona Moara de Vânt, discuțiile au continuat la sediul Primăriei Municipiului Iași.

 


Published in Administratie Locala
Consilierii locali se vor întruni vineri, începând cu ora 10:00, într-o nouă ședință extraordinară. Pe ordinea de zi vor figura doar două proiecte de hotărâre: primul privind modificarea hotărârii prin care municipalitatea a transmis terenul de 12 hectare necesar construcției Spitalului Regional de Urgență către Ministerul Sănătății, iar al doilea privind aprobarea manifestărilor cultural-artistice incluse în sezonul estival 2017.

 


Published in Administratie Locala
Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a criticat, joi, absența unor liberali de la votul de miercuri din Comisia juridică a Senatului, când s-a aprobat extinderea grațierii și pentru condamnații pentru corupție. De la vot au lipsit Nicoleta Pauliuc și Alina Gorghiu. Prima a absentat din motive de sănătate, dar putea fi înlocuită de un coleg. A doua, fost președinte al PNL, a ieșit din sală înainte de votul pe controversatele amendamente.

 


Published in Parlament
Joi, 04 Mai 2017 18:20

La mulți ani, MEDIATORULE!

Pe data de 4 mai, sărbătoresc împreună cu colegii mei mediatori, Ziua Națională a Mediatorului. Suntem implicați, suntem devotați acestei profesii, credem în ea!

Published in MEDIATOR ACTIV
Profesoara Cristina Tunegaru, care a contrazis-o public pe Gabriela Firea, la jumătatea lunii ianuarie, anunţă pe contul său de Facebook că a fost dată afară de la şcoala unde preda.

 

Cristina Tunegaru i-a transmis în ianuarie un mesaj Gabrielei Firea, în care anunţa că nu va da curs „dispoziţiei" de a nu pune absenţe până la ora 9.30, deoarece „primarul nu are atribuţii de manager al procesului didactic."

 


Published in Educatie
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top