fbpx

Items filtered by date: Sambata, 06 Mai 2017

Partidul România Unită (PRU), fondat de fostul social-democrat Bogdan Diaconu, a primit, în 2016, cotizaţii în valoare totală de 82.195 lei şi donaţii din partea a o sută de persoane fizice de 976.639 lei. PRU a obţinut împrumuturi de 410.000 lei de la două persoane, în timp ce trei societăţi au împrumutat formaţiunea cu 1,5 milioane lei, între acestea fiind şi o firmă din grupul Asesoft controlat de Sebastian Ghiţă, scrie News.ro.

 

Potrivit unei raportări publicate în Monitorul Oficial, 100 de persoane fizice au făcut donaţii PRU a căror valoare cumulată depăşeşte 10 salarii de bază minime brute pe ţară, totalizând 976.639 lei.

 


Published in Parlament
Mii de documente din campania lui Emmanuel Macron au fost furate de hackeri și publicate în mediul online. Documentele ar arăta finanțarea masivă de care acesta ar fi avut parte din afara Franței prin intermediul mai multor ONG-uri legate de numele miliardarului George Soros sau de prinți arabi.

 


Published in Panorama
Demi Moore a fost dată în judecată de părinții unui băiat de 21 de ani care și-a pierdut viața în urmă cu doi ani în piscina din locuința actriței.

 

Aceasta nu se afla acasă în momentul în care s-a petrecut catastrofa. Un angajat al actriței, care avea grijă de casa acesteia, a dat o petrecere în absența ei, acela fiind momentul când s-a întâmplat tristul eveniment.

 


Published in Vedete
Aproximativ 10% din populaţia oraşului german Hanovra, adică 50.000 de oameni, au primit ordin de evacuare, pentru a putea fi recuperate şi, eventual, detonate 13 bombe neexplodate din cel ce-al Doilea Război Mondial, relatează Deutsche Welle, citată de News.ro.

 

Cinci dintre bombe fuseseră localizate cu succes până la prânz (13.00 ora României).


Published in Eveniment
Consiliul Județean va solicita Guvernului sprijin de urgență pentru stabilizarea versantului din zona Voinești. În acest sens se va apela la fondurile special destinate calamităților.

 


Published in Administratie Locala
Fostul sportiv român Ilie Năstase nu va putea asista la partidele de tenis de la Roland Garros, se arată într-o decizie a organizatorilor francezi.

 

Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, nu va primi acreditare la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, au anunţat, sâmbătă, organizatorii competiţiei de la Paris, la trei zile după ce românul a fost interzis şi la Wimbledon, scrie News.ro.

 


Published in Alte Sporturi
Oamenii dintr-un sat din Nord-Vestul Africii de Sud s-au hotărât să plece de teama unui babuin mare de sex masculin căruia îi place să-i batjocorească pe bărbații din comunitate.

 

Jurnaliștii de la Zimbabwe Today spun că babuinul a atacat mai mult de șase bărbați săptămâna trecută și ceea ce îi deranjează pe săteni este faptul că babuinul atacă doar băieți. Nu-și bate victimele, ci le violează, apoi pleacă.

 


Published in Media
Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Comunitară (DAC) Iaşi, va distribui, în regim de urgență, ajutoare sub formă de tichete sociale valorice veteranilor celui de-al doilea război mondial cu venituri până în 2.000 lei. Acțiunea se va desfășura în conformitate cu prevederile Hotărârii Consiliului Local (HCL) nr. 294/2012. Carnetul cu tichete sociale valorice va fi de 70 de lei (7 tichete a 10 lei fiecare).

 


Published in Social
Doi candidaţi la un loc în Consiliul Local, într-un orăşel din nordul Angliei, au primit acelaşi număr de voturi. Învingătorul a fost ales printr-un joc de noroc, iar cel care a tras paiul scurt a câştigat.

 


Published in Panorama
O vastă anchetă internațională privind un site de pornografie infantilă a condus la aproape 900 de arestări la nivel internațional și la identificarea a circa 300 de copii victime, au anunțat vineri Biroul Federal de Investigații (FBI) și Europol.

 


Published in Panorama
Pagina 1 din 2

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top