fbpx

Items filtered by date: Duminica, 07 Mai 2017

Daphne Joy s-a pozat mai mult goală după despărţirea de iubitul său pentru ca acesta să vadă ce a pierdut. Toţi bărbaţii şi-o doresc acum că este singură.

 


Published in Media
Căluţii de mare (Hippocampus) sunt o specie în pericol de dispariţie. Şi, chiar dacă sunt protejaţi de Convenţia privind Comerţul Internaţional cu Specii Periclitate de Faună şi Floră Sălbatică, cunoscută şi drept Convenţia de la Washington, care pune limite comercializării lor, în China sunt prinşi, ucişi şi folosiţi ca remedii pentru medicina locală. Dar nu numai. De multe ori sunt vânduţi în acvarii sau folosiţi ca ornament. Alteori sunt puşi la uscat şi daţi prin răzătoare şi prescrişi ca un puternic afrodiziac.

 


Published in Naturism
Muzeul Memorial „Badea Cârţan”, din comuna Cârţişoara, situată la 47 de km de Municipiul Sibiu, a aniversat sâmbătă un an de existenţă a „Memorialului închinat victimelor ucise de comunismul internaţional” deschis în incinta muzeului.

 

La data de 7 mai 2016 s-a inaugurat un „Memorial”, unic prin conţinutul său în Europa, sub auspiciile ex-Comitetului Naţiunilor Captive, Germania-Europa (1982 - 2004), în spaţiul superior al Muzeului „Badea Cârţan”, din comuna Cârţişoara, judeţul Sibiu.

 


Published in Social
Franța a ales. Sondajele de la ieșirea de la urne îl dau câștigător detașat pe Emmanuel Macron, în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

 


Published in Panorama
Un tânăr de 21 de ani a fost bătut de un șofer de maxi-taxi din Brănești, județul Ilfov. Totul a pornit, se pare, de la… un leu.

 

Imagini șocante filmate într-un microbuz călători. Un tânăr de 21 de ani din județul Ilfov a fost lovit de mai multe ori de şofer, în mijlocul de transport. Se pare că bătăușul şi-a ieşit din minţi de la un leu şi nu s-a mai putut controla, potrivit Observator TV.

 


Published in Social
Un poliţist de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Vaslui a fost ridicat de mascaţi duminică dimineaţă şi condus cu mandat de aducere, alături de alte trei persoane, la sediul Poliţiei Murgeni, pentru audieri. Agentul este implicat şi în alte dosare penale, fiind în prezent judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv braconaj.

 


Published in Moldova
Maşinile de epocă şi blindatele au defilat pe străzile din Chişinău.

 


Published in Moldova
Alertă la Paris, în ziua alegerilor prezidenţiale! Zona de lângă Luvru a fost evacuată, duminică după-amiază. Autorităţile au luat în calcul o ameninţare de securitate. 

 


Published in Eveniment
Marine Le Pen a votat duminică la o secție de vot din Henin-Beaumont, regiunea Pas-de-Calais. La sosire, aceasta a fost întâmpinată de mai multe membre ale grupului Femen care au organizat un protest la adresa candidatei extremei-dreapta.

 


Published in Panorama
Toto Tamuz a trecut prin clipe teribile în Israel. Fostul atacant al Petrolului, aflat acum la Hapoel Tel Aviv, a fost încătuşat şi dus la secţie chiar de pe stadion, după un meci al echipei sale.

 


Published in Fotbal international
Pagina 1 din 3

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top