Items filtered by date: Miercuri, 05 Iulie 2017

Judeţele în care rata de promovare la examenul de bacalaureat din acest an este sub 55% sunt Ilfov (42,24%), Giurgiu (50,7%) şi Teleorman (53,95%), informează News.ro.

 

Rata de promovare înregistrată de absolvenţii care au susţinut probele acestui examen este de 71,4% (cu 4,7% peste rata de promovare din aceeaşi sesiune a anului trecut - 66,7%). Aceasta înseamnă că au promovat 91.754 de absolvenţi dintr-un total de 128.503 de absolvenţi prezenţi.

 


Published in Educatie
Este numită Shelley Island şi din cauza mareelor puternice şi a rechinilor este dificil de ajuns la ea înot.

 

Există mii de pagini scrise despre certitudinile, legendele, miturile şi misterele legate de Triunghiul Bermudelor. Cu mai puţin de un an în urmă University of the Arctic din Norvegia vorbea despre nişte cratere gigantice ca fiind cheia pentru descifrarea enigmei sale. Dar acum, cea mai interesantă parte din Oceanul Atlantic este din nou în lumina reflectoarelor, deoarece în dreptul coastei Carolinei de Nord tocmai a apărut o mică insulă ciudată dar periculoasă, numită Shelley Island.

 


Published in Turism
Este vorba despre magistrații Adrian Ţârlea, Doru-Gabi Văcaru și Amaryl Sabău, cărora secția de procurori a CSM le-a aprobat cererile.

 


Published in Justitie
Suspecţii care au doborât zborul malaezian de pasageri MH17 deasupra Ucrainei în 2014 vor fi judecaţi în Olanda, a anunţat guvernul olandez.

 

Toţi cei 298 de pasageri aflaţi la bordul avionului companiei Malaysia Airlines au murit atunci când s-a prăbuşit avionul pe un câmp în regiunea estică zguduită de război a Ucrainei, în 17 iulie 2014. Peste 190 de persoane dintre cele aflate în zborul MH17 erau cetăţeni olandezi.

 


Published in Panorama
Poliţia italiană a desfăşurat raiduri majore împotriva organizaţiilor mafiote ‘Ndrangheta şi Cosa Nostra. ‘Ndrangheta este cea mai puternică organizaţie de tip mafiot din Italia, activă în aproximativ 30 de ţări.

 

Aproximativ 116 presupuşi mafioţi ai organizaţiei ‘Ndrangheta au fost arestaţi marţi, a declarat poliţia italiană, în cadrul celei mai ample operaţiuni coordonate ce a avut loc împotriva celei mai puternice organizaţii mafiote din Italia.

 


Published in Panorama
O companie românească va investi 100 milioane dolari în Statele Unite ale Americii, în câteva etape, a declarat Ilan Laufer, ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, într-o conferință de presă.

Published in Companii
Coreea de Nord a lansat pe 4 iulie o rachetă balistică, un eveniment privit cu îngrijorare de SUA și ONU, dar anunțat cu entuziasm la televiziunea de stat nord-coreeană.

 


Published in Media
O femeie din China a leșinat într-un magazin de bijuterii, după ce a spart o brățară în valoare de 40.000 de euro, iar angajații i-au cerut să îi despăgubească pentru daună, scrie BBC News.

 


Published in Media
Prezența pe scenă a artiștilor care își ascund fața nu mai reprezintă o surpriză, dar motivele pentru care aleg aceștia să își ascundă identitatea sunt dintre cele mai diverse. Rapper-ul francez Kekra, una din senzațiile momentului, nu vrea să-și arate fața pentru a nu-și șoca mama, scrie Agerpres.

 


Published in Vedete
Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat, miercuri, că va emite un ordin de ministru privind cota de intervenție pe carnivorele mari, pentru 175 de urși.

 


Published in Guvern
Pagina 1 din 4

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top