fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Items filtered by date: Sambata, 09 Mai 2020

9 mai este o zi cu o semnificație aparte pentru Europa și pentru România. Data marchează declarația făcută, în 1950, de Robert Schuman, ministrul francez de Externe, care a pus bazele Uniunii Europene de astăzi, pornind de la o colaborare politică improbabilă, între vechii rivali Franța și Germania, care a adus cea mai lungă perioadă de pace pe continentul nostru.

Published in Politica Locala
Echipa care restaurează Cazinoul din Constanța a descoperit mesajul unor deţinuţi politic, care au lucrat în anii 1950 la repararea edificiului, zidit în fereastra scoică dinspre mare a sălii de spectacole.

Published in Social
Accesul în mijloacele de transport este condiționat de purtarea obligatorie a unei măști medicale sau non-medicale, care să acopere gura și nasul, iar numărul maxim de pasageri permis va fi limitat la cel mult jumătate din capacitatea maximă de transport a autovehiculului.

Published in Sanatate
Brăila nu mai are niciun pacient infectat cu COVID-19, toate cele 22 de cazuri de infectare cu noul tip de coronavirus care au existat în judeţ de la începutul pandemiei fiind vindecate şi externate, potrivit informaţiilor făcute publice, sâmbătă, de prefectul de Brăila, Cătălin Boboc.

Published in Sanatate
Ministrul Afacerilor Interne a postat în transparenţă decizională propunerea privind setul de măsuri de prevenire şi control al virusului SARS-CoV-2, măsuri aplicabile după ridicarea stării de urgenţă, începând cu data de 15 mai 2020.

Published in Guvern
Mihaela Ivancia, liderul organizaţiei judeţene de femei şi consilier judeţean, l-a atacat dur pe liderul PSD Iași, Maricel Popa. Ivancia îi cere lui Maricel Popa să demisioneze din fruntea partidului, lansând un atac dur la adresa șefului organizației județene.

Published in Administratie Locala
Poliţiştii din Vrancea au reţinut vineri două persoane care făceau parte dintr-un grup de cinci, care tăiau ilegal lemne dintr-o pădure privată din comuna Bordeşti.

Published in Moldova
Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi au informat că numărul asistentelor şi infirmierelor de la Clinica de Ortopedie din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon" care au fost confirmate pozitiv la COVID-19 a crescut la nouă.

Published in Sanatate

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top