fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Cum a salvat Kevin Crăciunul și cele 2.000 de cadouri de la Iulius Mall Iași?

Cum a salvat Kevin Crăciunul și cele 2.000 de cadouri de la Iulius Mall Iași?


Cu siguranță, nu există Crăciun fără filmul „Home Alone”. Tocmai de aceea, Iulius Mall Iași sărbătorește cel mai iubit film al sezonului, dar cu o notă personală. Știi deja cum se termină aventura pentru istețul Kevin după ce a rămas singur acasă, dar haide să afli și finalul peripețiilor lui Kevine, care rămâne „Mall Alone”! Pregătește popcornul și dă „Play” aici! Acum, te poți bucura de cumpărături, dar și de frumoasele ornamente mai mult timp, deoarece Iulius Mall Iași este deschis în intervalul orar 10:00-22:00, de luni până duminică.

Și pentru că nu putem avea sărbători fără cadouri la Iulius Mall Iași, până pe 24 decembrie 2021 ești răsplătit cu premii instant! Tu trebuie doar să faci cumpărături de  minimum 150 lei, să te prezinți la Centrul Info, de la parter, cu bonul de cumpărături și să te bucuri de premii! Printre acestea se numără vouchere cu valoare de până la 50 de lei, creme de corp, cozonaci pufoși ca la bunica acasă și alte surprize potrivite mesei de sărbători. Consultă regulamentul pe http://iuliusmall.com/iasi/! Iar acum, ai mai mult timp pentru cumpărături, deoarece Iulius Mall Iași are un program nou, 10:00-22:00, de luni până duminică!

„It’s the most wonderful time of the year”, iar la Iulius Mall, Crăciunul este sărbătorit într-un stil fresh! Anul acesta, avem cel mai strălucitor brad, împodobit cu decorațiuni neon, ce îți vor fura privirea și pe care le poți admira în zona Carrefour. În plus, pentru a avea o amintire de la Crăciunul 2021, Moșul te va vizita și îți va oferi, în luna ianuarie, unul dintre cele 80 de ornamente din brad disponibile, cu care îți vei putea decora camera indiferent de sezon. „Stay tuned” pentru a afla ce trebuie să faci ca să câștigi! Spiridușii vor să ai cel mai festiv cont de Instagram, așa că ți-au pregătit un colț instagramabil în piațeta Koton, unde să îți faci fotografii pe care să le postezi. Decorațiuni impresionante înseamnă postări cu multe like-uri și comentarii, așa că nu lăsa să treacă nicio zi fără poze de la Iulius Mall Iași!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac