fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Cele mai bune sloturi inspirate din filme pe care să le joci în 2022

Cele mai bune sloturi inspirate din filme pe care să le joci în 2022


Sloturile sunt printre cele mai accesate și căutate jocuri, pe care cei mai mulți dintre pasionații plăcerilor virtuale le caută în online. Cu diverse surse de inspirație pentru tema lor, majoritatea se bucură de succes tocmai prin ceea ce promit: ușurință în joc, flexibilitate în premii, o ambianță plăcută și diverse tactici de fidelizare (poate fi ca la netbet 200 rotiri, bonusuri surpriză, rotiri gratuite și altele). Cert este că acest gaming este unul versatil, bogat în grafică complexă, îndrăzneț și cu diverse modele puse la dispoziție.

Printre cele mai ofertante motive pe care dezvoltatorii de jocuri pariază sunt cele care constau în teme de filme, tocmai pentru că mizând pe cât de cunoscute sunt acestea și pe cât de mulți fani au, pe atât de căutate vor fi și sloturile. Sunt recunoscute titlurile, astfel că jocurile vor fi un stimul indirect de a se descoperi o alternativă la ceea ce s-a observat și iubit pe marele ecran.

Este aproape imposibil acum să nu găsești jocuri de păcănele care să nu aibă la bază filmele blockbustere. Tocmai din aceste motive noi am ales să îți povestim acum despre cele mai cunoscute dintre acestea. O să găsești în acest material printre cele mai promițătoare propuneri, care au di doar caracteristici clasice de sloturi, dar vin și cu combinații câștigătoare cât  mai ales cu o tematică animată și surprinzător de atrăgătoare.

King Kong

Cu siguranță că ai văzut la un moment dat una dintre ecranizările King Kong, suficient cât să îți dorești o escapadă prin junglă - fără a-l întâlni neapărat pe uriașul care împrăștie teroare. Dacă vrei să explorezi sălbăticia în care Kong trăiește, poți alege un joc de slot cu același nume. Deținut de compania Play Tech și inspirat de faimosul blockbuster, jocul are un bonus unic care se poate activa oricând în timpul jocului, care de altfel are un RTP de 95.5%. Desigur, personajul principal este o gorilă, iar simbolurile rămân în aceeași zonă, dar și cu protagoniști din film, cu toate că acțiunea se mută în New York uneori. Iar muzica va fi una pe care cu siguranță nu o vei uita prea curând.

Pompeii

Tragedia vulcanului care a erupt și care a dus la distrugerea unui oraș întreg, ca de altfel și a rezidenților acestuia, fascinează încă din cele mai vechi timpuri. Motiv pentru care a și fost subiect de film, suficient pentru a aduce în rolurile principale, în cea mai recentă adaptare, actori precum Kit Harington, Emily Browning, Carrie-Anne Moss și Kiefer Sutherland. În ceea ce privește jocul de păcănele, aflat în portofoliul producătorului The Aristocrat, acesta are 243 de linii de joc și poți câștiga până la 12.000 de monede sau poți activa oricând bonusuri de joc cu rotiri gratuite. Un vulcan rămâne simbolul principal și se poate juca fără să fie nevoie vreo descărcare suplimentară.

Jumanji

Jumanji a fost unul dintre cele mai revoluționare filme ale anilor ‘90, iar câteva deceni mai tărziu s-a bucurat de un remake cu o abordare mai comică, de data asta cu Dwayne Johnson în rolul principal. Dacă ți-au plăcut filmele din această serie, atunci poate că ar trebui să încerci și jocul de păcănele inspirat de acestea și să te bucuri de toate aventurile care sunt promise. Nu va fi totul la fel de complicat, încât să trebuiască să explorezi indicii și să rezolvi diverse provocări, căci vă trebui doar să rotești și să aștepți rezultatele. Jocul este parte din lansările NetEnt - are 5 reels și 36 pau lines, cu un RTP calculat la 96.6%. O să recunoști aici personajele principale, muzica din coloana sonoră, imagini din junglă și multe alte elemente fantastice.

Terminator

Indiferent de generația din care faci parte, filmele care au început franciza Terminator îți sunt cunoscute și ți-au marcat dacă nu copilăria, cel puțin adolescenta. SF-urile cu influențe de thriller și care uneori speriau prin perspectiva unui sfârșit al lumii pus pe seama inteligenței artificiale au fost - încă sunt - surse de inspirație pentru diverse jocuri, printre care și sloturi. Poate că nu îl vei întâlni pe Arnold Schwarzenegger, dar îi vei putea vedea personajul “prins” în acest joc și vei face tot posibilul pentru a câștiga - nici măcar nu trebuie să fii un amator al ideilor cu roboti și acțiune, ci doar să te încânte perspectiva de câștig, căci aici vorbim de un RTP de 96.2%. Plus că stilul va fi unul specific anilor ‘80, întocmai cu filmul, ceea ce este super cool.

Bridesmaids

Un joc care ar putea fi mai degrabă recomandat doamnelor, ținând cont de faptul că și filmul este o comedie romantică care s-a adresat celor de sex frumos și care au oftat cu patima la povestea de dragoste dintre personajele interpretate de Kristen Wiig și Chris O’Dowd. Jocurile de sloturi vor fi în aceeași atmosferă, nu vor lăsa deoparte notele de comedie și te vor face să zâmbești - nu doar când ai castigat, ci și când joci, căci nu se poate altfel când jocul este colorat, vesel și caraghios.

Concluzie

Beetlejuice Megaways, Avengers, Zorro, Goonies, Planet of the Apes, Jurassic Park, Lord of the Rings, Beetlejuice, Alien, Justice League, Star Wars, Ghostbusters, The Dark Knight, Willy Wonka, Mulan, Lion King, Anchorman, Basic Instinct, Nightmare on Elm Street, Gladiator mai sunt doar câteva dintre jocurile pe care ar trebui să le încerci măcar de curiozitate și de care să te bucuri, în cazul în care vrei sa experimentezi jocuri inspirate de producții de la Hollywood. S-ar putea să fix ceea ce cauți, într-o seară când nu vrei decât să te relaxezi. Îți vei da seama dacă sunt ceea ce vrei, doar dându-le o șansă. O să iți fie cu atât mai mult pe plac, mai ales dacă ești un cinefil care recunoaște toate titlurile enumerate și încă ești de părere că nu sunt suficiente.


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac