fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Zeci de artiști, textieri și producători s-au întâlnit la Musicalling, în cadrul Romanian Creative Week, să compună împreună muzica viitorului sezon

Zeci de artiști, textieri și producători s-au întâlnit la Musicalling, în cadrul Romanian Creative Week, să compună împreună muzica viitorului sezon


Zeci de artiști consacrați s-au întâlnit la Iași pentru a lansa noi talente, la cea de a doua ediție a Musicalling, eveniment în cadrul Romanian Creative Week 2022, cel mai important eveniment dedicat industriilor creative românești, organizat la Iași în perioada 20 – 30 mai 2022.

Musicalling se desfășoară în trei secțiuni: concertele Musicalling Showcase, tabăra de creație muzicală Musicalling Music Camp și workshop-urile IndieRo on Tour. Anul acesta s-a lansat și un Call for musicians, un apel adresat tinerilor din industrie pentru a participa la tabara de creație unde au ocazia să lucreze cu nume mari din industria muzicală din țară și străinătate.

„Sunt tineri foarte talentați care ne trimit demourile lor, iar noi îi invităm să cânte pe scenă, pentru că ăsta e scopul Romanian Creative Week, de a-i conecta cu artişti mai experimentaţi, de la care au de învățat, cu care pot să compună o piesă împreună”, a explicat Cătălin Muraru, co-fondator Roton și organizator al Musicalling.

Musicalling Music Camp, care se desfășoară în cinci studiouri organizate în sălile UMF Iași, are scopul să aducă cât mai mulți artiști talentați împreună, care să creeze piese noi, autentice, ce vor deveni hiturile de mâine. „Încercăm să experimentăm pe ritm de ragaetton, intrăm într-o stilistică de dragoste și începem sa înregistrăm. Scopul pentru toate zilele acestea este să strângem o serie de piese puternice, atât ca vibe, cât și mesaj”, a arătat și Mark Stam, cântăreț și compozitor din Republica Moldova, care în prezent activează și locuiește în București.

Tot în cadrul Musicalling, secțiune a Romanian Creative Week 2022, în ansamblul Palas au loc concerte susținute de artiști ce vin din difertite zone muzicale precum pop, trap, alternative, dance și rock. Accesul este liber la toate spectacolele din ansamblul Palas, după următorul program:

Miercuri, 25 mai, de la ora 20.30, va cânta Florian Rus în Czech In din ansamblul Palas.

Albwho x Manda vor concerta joi, 26 mai, de la ora 00.00, în Skin din Palas.

Show-ul lui Mark Stam va avea loc vineri, 27 mai, de la ora 20.00, pe scena Romanian Fashion Week, amenajată în grădina Palas, și va fi urmat de concertul Midi Culture, de la ora 21.00, în La Corniche.

Manuel Riva va face show la Iași vineri, 27 mai, de la ora 00.00, în clubul Skin.

Catalina Cara va cânta la Iași sâmbătă, 28 mai, de la ora 20.00, pe scena Romanian Fashion Week, din grădina Palas. Tot sâmbătă, de la ora 20.30, în Tribeca , îl veți putea asculta live pe Tobi Ibitoye, iar în acceași zi, de la ora 00.00, fanii Moonsound se vor putea distra, alături de artist, în clubul Skin.

Duminică, 29 mai, de la ora 20.00, va concerta Misha Miller pe impresionanta scenă a Romanian Fashion Week, din grădina Palas.

Amănunte despre Musicalling pot fi găsite aici: romaniancreativeweek.ro/sections/content-creation/musicalling

Musicalling, organizat de Roton Music, în cadrul RCW 2022, îi are drept parteneri pe: Raiffeisen Bank, IndieRO, Rodotex, Complexul Muzeal Național Moldova Iași, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.  

 


 
Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« August 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Cartierul Austriac