fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Reguli, cote și ponturi pentru Baccarat

Reguli, cote și ponturi pentru Baccarat


După apariția meselor cu dealer live, jocul de baccarat a devenit mult mai atractiv pentru jucătorii online. Deși este asemănător cu blackjack-ul, baccarat-ul este mult mai simplu, deoarece, după plasarea pariului, jucătorul nu mai inițiază acțiuni, jocul dezvoltându-se singur.

Ce trebuie să știi despre Baccarat

Baccarat este o înfruntare între Dealer și Jucător. Fiecare primește două cărți. Acestea au valoarea 0 (Cărțile de la 10 la K), 1 (As) sau valoarea afișată (cărțile de la 2 la 9). În funcție de mâna inițială, jucătorul poate primi și a treia carte, pe față. Dealerul va juca în funcție de aceasta, după reguli bine stabilite, care amintesc de Blackjack. Câștigă mâna cea mai apropiată de valoarea 9. Mâna cea mai proastă este cea cu valoarea 0, numită și Baccarat.

Chiar dacă acțiunea din timpul jocului nu presupune memorarea regulilor, cunoașterea lor îl ajută pe jucător să înțeleagă jocul și modul în care acesta se dezvoltă.

  • Un total de 8 sau 9 se numește „natural” și este câștigător dacă cealaltă mână are mai puțin.
  • Dacă jucătorul are 6 sau 7  stă, iar dacă are 5 sau mai puțin mai primește o carte.
  • Când jucătorul stă (are 6 sau 7), dealerul va trage o carte pentru un punctaj 0-5 și va sta pentru punctaj 6-7.
  • Dacă jucătorul primește a treia carte, dealerul va acționa astfel:
  • Dacă jucătorul primește 2 sau 3: dealerul trage dacă are punctaj 0-4 și stă la 5-7 puncte
  • Dacă jucătorul primește 4 sau 5: dealerul trage dacă are 0-5 puncte și stă la 6-7 puncte
  • Dacă jucătorul primește 6 sau 7: dealerul trage la 0-6 puncte și stă la 7 puncte
  • Dacă jucătorul trage 8: dealerul trage la 0-2 puncte și stă la 3-7 puncte
  • Dacă jucătorul primește As, 9 sau 0: dealerul trage carte dacă are 0-3 puncte și stă la 4-7 puncte.

Cotele la Baccarat

Pariul pe jucător plătește 1:1, în timp ce pariul pe Bancher plătește 19:20. Diferența vine din faptul că  Dealerul are un avantaj pozițional, acțiunea lui este în funcție de a jucătorului, iar șansele de a obține o mână mai bună cresc.

Jocul de Baccarat poate fi jucat cu un  număr variabil de pachete de cărți de joc, ceea ce va afecta ușor cotele.

În medie, șansele ca pariul pe Dealer să fie câștigător sunt de 45,8%, în timp ce mâna jucătorului are 44,6% șanse să fie mai bună. Sunt 9,6% șanse ca cele două mâini să aibă o valoare egală, iar unele cazinouri afișează și acest pariu cu o cotă 8:1.  Totuși, dacă pentru pariul pe Dealer marja de câștig a cazinoului este 1,06%, iar pentru pariul pe Jucător, aceasta crește la 1,24%, la pariurile pe egal marja de profit a casei crește la 14,36%, ceea ce denotă că acest pariu ar trebui ignorat.

Ponturi despre cum să joci Baccarat riscând cât mai puțin

Cu foarte puține opțiuni de pariere, jocul de Baccarat este foarte simplu, dar nu trebuie uitat că este un joc de noroc, ceea ce înseamnă că trebuie aplicate unele strategii pentru un bun management al bankroll-ului. Iar apariția jocului de baccarat și la cazinourile online reprezintă o soluție optimă pentru a testa diverse strategii de joc.

Unul dintre cele mai bune ponturi baccarat online este să pariezi mereu pe Dealer, deoarece acest pariu are cea mai mică marjă de câștig pentru casă. Sunt multe sisteme de pariere care pot fi aplicate în jocul de baccarat (Martingale, Fibonacci, D’Alembert), dar niciunul dintre ele nu garantează profit, ba mai mult, unele dintre ele cresc semnificativ nivelul de risc.

Cel mai bun sfat la baccarat este să ai un plan simplu de joc, bazat pe managementul eficient al bankroll-ului și principiile Jocului Responsabil. Regula de aur este să joci atâta timp cât simți că te distrezi și doar banii pe care ți-i permiți. Deși este dificil, când plăcerea dispare, este momentul să te retragi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30