fbpx
 
Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava

Tragedie în județul Suceava: O fetiţă de 6 ani, dată dispărută de familie, a murit după ce a căzut în râul Moldova


O fetiţă de 6 ani a murit, duminică, după ce a căzut în râul Moldova. Minora, care fusese dată dispărută de familie, a fost căutată de mai multe echipe, iar trupul a fost recuperat de la 3 kilometri de locul unde a fost văzută ultima dată.

„Echipaje mixte, formate din pompieri militari, poliţişti şi jandarmi, au intervenit pentru căutarea unei minore, în vârstă de 6 ani, care a fost văzută ultima oară în apropierea răului Moldova, pe rază municipiului Câmpulung Moldovenesc. Fetiţă a fost căutată, atât în zona domiciliului, cât şi pe malurile răului Moldova”, a transmis, duminică, ISU Suceava, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că, din nefericire, la aproximativ jumătate de oră de la anunţul dispariţiei, trupul micuţei a fost observat şi recuperat din râul Moldova, de către un localnic, la o distanţă de circa 3 kilometri faţă de locul unde a fost văzută ultima oară.

„Ulterior, echipajele medicale (SAJ) şi paramedicale (SMURD) au început manevrele de resuscitare. La manevrele de resuscitare, a ajutat şi un pompier militar paramedic aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Eugen Ionel, care locuieşte în apropiere de zona unde a fost găsită micuţa. Din nefericire, însă, şi în ciuda eforturilor salvatorilor, fetiţa a fost declarată decedată”, au mai transmis pompierii.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30