fbpx
 
Testează GRATUIT Nunta de 5* și câștigă premii în valoare totală de peste 20.000 de lei!

Testează GRATUIT Nunta de 5* și câștigă premii în valoare totală de peste 20.000 de lei!


Pleiada Boutique Hotel și-a propus să îi surprindă plăcut pe toți participanții la eveniment, aceștia putând lua parte la o tombolă fără precedent, cu zeci de premii.

Nunta de 5*, organizată pe data de 25 martie, este dedicată viitorilor miri. Atât celor care și-au ales deja locația și care mai au detalii de pus la punct pentru a reuși să își transforme nunta mult visată în realitate, cât si celor care sunt în căutarea unei locații deosebite si cu ofertă super atractivă.

Participând la eveniment, fiecare cuplu se va putea înscrie la Marea Tombolă cu cadouri de peste 20.000 de lei, constând în premii efective, nu în reduceri. Tot atunci, viitorii miri se vor putea bucura de multe alte surprize, pregătite special atât de către organizatori, cât și de expozanți.

Participanții vor viziona cele trei săli de evenimente ale singurului hotel de 5* din Moldova, spații atent amenajate festiv, ce vor reuni firme din diverse domenii și vor acoperi o gamă largă de produse și servicii necesare pentru organizarea perfectă a marelui eveniment.

Rochii de mireasă, costume de miri, bijuterii, candy bar-uri, foto- video, baloane, muzică, servicii medicale, remodelare corporală și estetică, invitații de nuntă, vinuri, cocktailuri, aranjamente florale, caricaturi, servicii de turism, imobiliare, ședințe live de make-up și hair stylling- TOT ce ai nevoie pentru a te bucura de o nuntă elegantă, frumoasă și reușită!

Lansarea Meniului de Nuntă 2023 - 2024, cu degustare meniu starter, lansarea și degustarea Meniului Cocktail Bar 2023 – 2024, circuitul de vizionare al camerelor de 5* (parte din cadourile de nuntă), vizionarea apartamentului prezidențial, precum și vizitarea Pleiada Spa, locul perfect pentru petrecerea burlăcițelor, fac din acest eveniment o experiență unică și interactivă.

Ca element de noutate, echipa Pleiada va prezenta oferta LAST MINUTE 2023 pentru evenimente organizate în zilele de vineri și duminică.

Participanții vor mai avea o surpriză, de această dată din partea Restaurantului Novella, aflat la etajul 2 al Hotelului Pleiada, constând într-un voucher cu un discount de 20%, ce va putea fi folosit până pe 30 aprilie 2023.

Accesul la Nunta de 5* este GRATUIT și se face pe bază de rezervare la numărul de telefon (0741) 682 521!

Află mai multe despre eveniment și despre premiile de la MAREA TOMBOLĂ cu premii în valoare de peste 20.000 de lei pe https://bit.ly/testeaza-nunta-gratuit .

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30