fbpx
 
Carrefour Express s-a inaugurat în Palas Campus, în zona Sf Andrei. Vino să descoperi ofertele inaugurale!

Carrefour Express s-a inaugurat în Palas Campus, în zona Sf Andrei. Vino să descoperi ofertele inaugurale!


Rezidenţii din zona Sf. Andrei, Splai Bahlui şi angajaţii din Palas Campus au la dispoziţie, de acum, o nouă destinaţie pentru cumpărăturile zilnice. De curând, în Palas Campus s-a inaugurat Carrefour Express, cu un concept nou de proximitate. Până pe 24 aprilie noua locație propune oferte inaugurale de neratat.

Carrefour Express s-a inaugurat, în Palas Campus, iar acum clienții se pot bucura de noul concept aflat în zona Sf. Andrei, pe strada Buznea. Locația este adaptată astfel încât să răspundă cerințelor locuitorilor din zonă, cât și angajaților care lucrează în clădire. Zona „Ready to eat” are preparate proaspete pentru mic-dejun, prânz sau cină (salate, produse gătite, mixuri, sandwich-uri), o zonă cu fructe și legume proaspete, produse de patiserie, cafea, dar și produse alimentare de bază și alte selecții necesare zi de zi.

Până pe 24 aprilie, Carrefour Express are oferte inaugurale și promoții la o gamă variată de produse. Dimineața, puteți opta pentru un combo format din cafea și croissant, la doar 4.99 lei; pentru masa de prânz aveți Salată Bulgărească la 14.99 lei, iar la desert, mini amandine la 14.99 lei. Oferte sunt și la rafturile cu fructe, iaurturi, cafea, produse de bază, dar și la sucuri și răcoritoare.

Programul Carrefour Express din Palas Campus este de luni până duminică, în intervalul orar 07.00 – 22.00. În noua locație, clienții au la dispoziție și facilități precum: stație de reciclare a PET-urilor, serviciu de plată a facturilor, rovinietă și altele.

Cei care vin la cumpărături cu maşina, pot accesa parcarea din Palas Campus. În timpul săptămânii, prima oră de staționare este gratuită, iar în weekend, peste 140 de locuri de parcare sunt gratuite pentru publicul larg. O parte dintre acestea sunt situate într-o parcare terană, accesibilă de pe strada Iancu Bacalu, iar restul la nivelul -1 din subteran, accesibile de pe străzile Iancu Bacalu și Tănăsescu.

Mai mult decât o clădire de birouri, Palas Campus este un loc agreabil de relaxare împreună cu prietenii, cu numeroase servicii utile zilnic: restaurante, cafenele, centru de fitness, magazine, salon şi clinică de înfrumusețare, centru medical, laborator de analize, curățătorie de pantofi, servicii de curățătorie, centru de difuzare de presă.

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31