fbpx
 
Agerpres Agerpres

Momentul care i-a șocat pe fanii Eurovision: „Cine a permis Finlandei să aibă pe scenă un bărbat dezbrăcat pe jumătate?” (VIDEO)


Fanii Eurovision au rămas cu gurile căscate când cântărețul finlandez Windows95man a părut că este dezbracat complet în timpul show-ului său care a avut loc sâmbătă seara.

Windows95man, al cărui nume real este Teemu Keisteri, a urcat pe scenă pentru a-și interpreta piesa No Rules! iar la un moment dat ... a fost îmbrăcat cam sumar.

Starul finlandez a fost filmat cu ajutorul unor unghiuri de filmare foarte atent alese, în timp ce purta un tricou alb decupat, precum și o pereche de șosete cu sandale.

Potrivit Daily Mail, prestația sa a stârnit indignarea telespectatorilor, care au intrat pe X - fostul Twitter - pentru a spune că sunt șocați de faptul că i s-a permis să cânte în felul acesta.

Oh, pune-ți niște pantaloni pe tine. Cântecul este mai bun la a doua audiție, dar punerea în scenă este prea de tot și nu adaugă nimic.”

„Cine a permis Finlandei să aibă pe scenă un bărbat dezbrăcat pe jumătate?”

„Poftim?! Este dezbrăcat în realitate la spectacol?!?!?! Ce se întâmplă?".

„WTFFFFFFFFFF Finlanda, tipul este gol LOL!

„Cum au permis Finlandei să cânte dezbrăcat?".

„Finlanda????? Spune-mi te rog că tipul ăsta nu e dezbrăcat la fund????”

„Tipul din Finlanda este dezbrăcat?!?”

Windows95man și-a făcut apariția pe scenă ieșind dintr-o formă de ou.

Înainte de intrarea pe scenă, el a declarat pentru PA: „Toți fiii mei și toți tinerii și toate bunicile îl plac, cred că le place foarte mult spectacolul meu și... copiilor și bătrânilor nu le mai pasă și nici mie nu-mi mai pasă.

„Așa că eu cred că adulții ar trebui să învețe un pic și să lase lucrurile să meargă și să nu fie atât de serios încât să se vadă (o) bucățică (din) fundul meu'.”

El a continuat: „Ceea ce fac arată ca și cum ar fi arta mea și (să fiu curajos) să nu încerc să mă prefac în ceva... nu este ușor să fii mereu tu însuți.”

„Și sper ca în finală să pot fi, nu știu dacă e posibil? Pot fi chiar mai mult eu însămi acolo pe scenă, dar este vorba doar de a spune povestea fără reguli, care este motto-ul meu cu arta mea (pe care o am de) mai bine de 10 ani, ca și cum mi-am dat seama că nu am nevoie de o viață de bază și de o slujbă de zi cu zi și că pot începe să îmi fac arta.

Și să folosesc acest motto fără reguli... împreună cu picturile mele, cu arta și cu muzica și, de data aceasta, cu cântecul Eurovision, primul meu... single.”

 

Sursa: Știrile PRO TV

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31