fbpx
 
A doua mașină Ford Fiesta de la Express Credit Amanet și-a întâlnit câștigătoarea

A doua mașină Ford Fiesta de la Express Credit Amanet și-a întâlnit câștigătoarea


O infirmieră din Iaşi, Elena Olimpia Miron, în vârstă 46 de ani, a primit marţi, în cadrul unui eveniment festiv, cheile unui autoturism Ford, câştigat în cadrul Campaniei Promoţionale Express Credit Amanet „Lozul Împrumuţi şi Câştigi 2016”.

 

„Am împrumutat nişte bani pentru nevoi personale de la Express Credit Amanet şi am primit un loz. În momentul în care am răzuit, am văzut că sunt câştigătoarea unui autoturism. M-am bucurat foarte tare. Nu am permis de conducere, dar maşina va rămâne în familie. Este primul premiu din viaţa mea. Acum, mă gândesc serios să-mi iau permis pentru a conduce maşina câştigată la Express Credit Amanet“, spune Elena Miron.

 

Eveniment prezentat de Daniel Buzdugan

Premiul a fost oferit în cadrul unui eveniment festiv prezentat de vedeta Daniel Buzdugan şi la care au participat membrii echipei de management Express Credit Amanet.

„Sunt pentru a doua oară prezent anul acesta în Iaşi şi mă bucur că mă întorc acasă cu ocazia unui astfel de eveniment. Este lăudabilă iniţitiva celor de la Express Credit Amanet de a acorda asemenea premii clienţilor lor şi le doresc să ajungă să aibă magazine în toată ţara“, precizează Daniel Buzdugan, cel care I-a dat cheile fericitei câştigătoare.

 

 

A doua maşină câştigată

Directorul Operaţional România - Express Credit Amanet, Laurenţiu Miuţ, a menţionat că aceasta este cea de-a doua maşină câştigată în cadrul Campaniei „Lozul Împrumuţi şi Câştigi 2016“.

„Toţi clienţii noştri sunt câştigători. Lozul se acordă pentru fiecare 50 lei valoare comision achitat sau pentru cumparaturi in valoare de 260 de lei. Pentru a câştiga, trebuie să se nimerească prin răzuire, combinaţia câştigătoare. Absolut toate lozurile au combinaţia câştigătoare imprimată - contează cele 5 căsuţe pe care un client alege să le răzuiască. În alegerea culorii maşinii, noi ţinem cont de ceea ce vrea clientul nostru. Acum este alabstră deoarece aşa a dorit doamna Miron. Campania continuă până în aprilie 2017 şi se adresează tuturor clienţilor agenţiilor Express Credit Amanet. De la începutul anului şi până acum au fost câştigate două maşini. Express Credit Amanet a acordat în ultimii ani, în total, 16 maşini drept premiu clienţilor săi“, susţine Laurenţiu Miuţ.

 

 

 

Un lider: Express Credit Amanet

Express Credit Amanet este serviciul numărul 1 la nivel local pe piaţa de amanet şi operează credite cu garanţie în aur, electronice şi biciclete precum şi vânzări de astfel de bunuri. Compania are 28 de agenţii în oraşele Iaşi, Vaslui şi Hârlău, în care lucrează peste 100 de angajaţi.

Numărul tranzacţiilor zilnice se ridică în medie la 900, iar în cei peste nouă ani de activitate, întreaga politică de firmă a fost concepută în jurul deservirii operative şi corecte a intereselor clienţilor săi, atât prin îmbunătăţirea permanentă a calităţii acestor servicii, cât şi prin recompensarea fidelităţii prin sistemele de facilitaţi, promoţii sau premii.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30