Concursul de creație literară în limba engleză „Winter Wonderland”, Ediția a VII-a

Concursul de creație literară în limba engleză „Winter Wonderland”, Ediția a VII-a


Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași prin Compartimentul American Corner lansează cea de-a VII-a ediţie a Concursului de creaţie literară în limba engleză „Winter Wonderland”. Competiția se adresează elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal, iar participarea este gratuită, singura condiție este ca tinerii autori să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași.

 

 

Participanții vor scrie o lucrare literară originală în limba engleză (povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Textele, redactate în format editabil (.doc, .docx, .rtf, .odt), vor avea între 500 și 700 de cuvinte și vor fi trimise până la data de 26 noiembrie a.c. pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Documentul va conține numele și prenumele, instituția de învățământ, clasa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Nerespectarea acestor condiții, precum și orice dovadă de plagiat vor duce la respingerea lucrării și descalificarea concurentului. Juriul va fi format din profesori de limba engleză, care va puncta talentul literar, gradul de originalitate și calitatea generală a exprimării.

 

Ca și la edițiile anterioare, cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-un volum editat de Biblioteca Județeană. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică și câte un exemplar din lucrarea publicată.

 

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 17 decembrie a.c., ora 9:30, la sediul central al Bibliotecii Județene din Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin.

 

Informaţii suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0758804011, pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”, Compartiment American Corner.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top