fbpx
 

Spectacol dedicat poetului Mihai Eminescu și eveniment multicultural, duminică, la Palas


Mâine, de la ora 16.00, micii artiști de la Palatul Copiilor vor susține un spectacol omagial dedicat poetului Mihai Eminescu. 15 ianuarie, ziua în care s-a născut marele poet, va fi sărbătorită prin recitaluri de poezie și melodii pe versuri din opera sa. 

 

Tot duminică, de la ora 17.00, în Atrium se va desfășura un eveniment multicultural organizat de AIESEC. Cei care vor să descopere culturile altor popoare vor putea călători, preț de câteva ore, în Mexic, Brazilia, China, Columbia, Rusia, Italia, Turcia, Egipt, Germania și România. Studenții își vor reprezenta țările din care provin prin intermediul muzicii și dansurilor specifice, dar și prin mâncăruri tradiționale. 

 

În plus, cei care ajung în această perioadă la Palas se pot bucura de sezonul reducerilor de iarnă. Magazinele se întrec în promoții atractive, care ajung și până la 70%. Astfel, cei care vor să se înnoiască în prima lună a noului an pot alege ţinute la modă, încălţăminte în tendinţe, accesorii și bijuterii în trend, seturi de răsfăţ, jucării și alte articole, la prețuri reduse substanțial. Lista completă a promoţiilor este disponibilă pe site-ul www.palasmall.ro.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30