TREAZ & NU - o locație dedicată iubitorilor de vinuri și cafea deschisă la Palas

TREAZ & NU - o locație dedicată iubitorilor de vinuri și cafea deschisă la Palas


Recent, în portofoliul posibilităților de recreere și petrecere a timpului liber din ansamblul Palas s-a alăturat o nouă locație: Treaz & Nu. Acesta este primul local conceptual din Iași care se adresează în special iubitorilor de vinuri și pasionaților de cafea.

 

De curând, cei care vor să descopere secretele codului de servire a vinurilor și tainele degustării sau simpli iubitori ai licorii lui Bahus găsesc în ansamblul Palas o locație special dedicată lor. Treaz & Nu este situată în zona intrării principale în ansamblul Palas, în proximitatea locației The Trumpets, și reprezintă primul local din oraș care se axează pe plăcerea de a savura vinuri fine și cafea bine făcută.

 

Într-un spațiu intim, cu o amenajare armonioasă și o atmosferă relaxantă, Treaz & Nu vine în întâmpinarea clienților săi cu un concept care are la bază o educație lejeră asupra lumii vinurilor și a cafelei și cu cea mai bogată selecție de produse. Astfel, clienții Treaz & Nu sunt cei care vor să se relaxeze în compania unei băuturi prietenoase, fără a li se cere să fie cunoscători de barista sau oenologie. Este locul ideal pentru a dezlega conversații, alături de prieteni sau parteneri de afaceri.

 

La Treaz & Nu, clienții se pot delecta cu o cafea delicoasă, preparată clasic sau prin modalități deosebite, precum Siphon, Aeropress, Chemex ori Pour Over V6. Iar cei care nu se pot trezi cu o singură băutură neagră, pot lua la pachet doze suplimentare. În ceea ce privește meniul de vinuri, Treaz & Nu propune peste 210 etichete. Pentru cei care vor să-și răsfețe simțurile cu un pahar de vin, zilnic, sunt disponibile peste 15 sortimente din care pot alege. În plus, clienții pot opta și pentru feluri de mâncare ușoare și apetisante: sandvișuri, bruschete, tapas, salate, platouri cu brânzeturi și deserturi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top