fbpx
Teatru pentru copii şi târg de Valentine’s Day, în week-end, la Palas

Teatru pentru copii şi târg de Valentine’s Day, în week-end, la Palas


Un sfârşit de săptămână amuzant se anunţă pentru prichindei, la Palas. Cei mici vor afla povestea „Regatului Inimioarelor”, spusă de Teatrul Zbribulici. Cadouri pentru persoanele dragi sunt propunerea târgului de Valentineîs Day, iar cumpărăturile din Palas Mall sunt răsplătite cu premii.

 

De vineri până marţi inclusiv, în perioada 10 - 14 februarie 2017, clienţii vor descoperi la etajul 1 al Atriumului numeroase sugestii de cadouri pentru perechea lor, la târgul Valentineîs Day, dedicat îndrăgostiţilor. Bijuterii felurite, accesorii pentru doamne şi domni, genţi şi articole din piele naturală, cosmetice bio şi multe alte obiecte lucrate manual şi nu numai sunt propunerile expozanţilor.

 

În ultima zi de vacanţă, copiii au liber la distracţie, în ansamblul Palas. Duminică, de la ora 18.00, la parterul Atriumului, năzdrăvanii sunt invitaţi la o reprezentaţie amuzantă şi educativă a Teatrului Zbribulici. Micii spectatori vor descoperi „Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie şi frumuseţea ei, ale cărei personaje vor fi cărţile de joc. În regatul în care a fost interzisă distracţia şi muzica, fata de „inimă roşie” şi fraţii săi au pornit în căutarea prieteniei, iar cei care îi vor susţine în faţa regelui vor fi chiar prichindeii din public. Spectacolul este unul interactiv, cu muzică şi dans, care îi încurajează pe copii să fie veseli şi iubitori.

 

 Până pe 14 februarie, cei care fac cumpărături în valoare de minimum150 de lei din magazinele preferate se pot înscrie la tombola campaniei „Dragoste la Veneţia”. Un client norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur pentru el şi jumătatea sa, la Carnavalul de la Veneţia. În plus, zilnic, primii 210 participanţi vor fi răsfăţaţi cu premii dulci şi invitaţii la cafea pentru două persoane, la centrul de premiere din Atrium. Vineri şi luni, în intervalul orar 16.00 – 20.00, sâmbătă şi duminică, între orele 13.30 şi 19.30, dar şi de Valentineîs Day, între orele 14.00 şi 20.00, cuplurile îşi pot realiza amintiri la In Love Photo Corner, în Atrium. În plus, pe 14 februarie, îndrăgostiţii vor avea parte de un spectacol dedicat iubirii. De la ora 18.00, hair stiliştii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center vor oferi demonstraţii în cadrul evenimentului Artistic Vision, iar de la ora 19.00, cei prezenţi vor fi încântaţi cu un recital susţinut de artistul suedez Henrick Solera.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top