fbpx
 
Noutățile din oferta de shopping a PALAS MALL: noi branduri și magazine relocate în spații extinse

Noutățile din oferta de shopping a PALAS MALL: noi branduri și magazine relocate în spații extinse


Clienții fideli ai Palas Mall sunt întâmpinați cu noutăți în sesiunile lor de cumpărături. Branduri renumite s-au adăugat în oferta de shopping a ansamblului din centrul orașului, în timp ce alte magazine s-au relocat în spații mai generoase.

 

Ieșenii veniți la cumpărături în ansamblul Palas își pot completa periplul prin magazine cu noi destinații. BEAUTIK Haute Parfumerie este situată la etajul galeriei Palas Mall, lângă Montiago, și reprezintă universul esențelor exclusiviste, realizate de parfumieri renumiți. Magazinul Braiconf, producătorul autohton de cămăși cu o tradiție de 67 de ani, este amplasat la etajul galeriei Palas Mall, în proximitatea Sabrini.

 

 

Noutățile din Palas Mall sunt reprezentate și de relocările unor magazine îndrăgite de clienți, în spații mai mari, care permit o extindere a ofertei de produse și reamenajări moderne. Bobo Shop s-a mutat la parterul galeriei Palas Mall, intrarea Subway. Indiferent dacă își doresc să își personalizeze casa sau sunt în căutarea unor daruri deosebite, Bobo Shop este locul în care clienții găsesc ce își doresc: seturi de veselă şi accesorii pentru aranjarea mesei, ceasuri de perete şi decorațiuni, rame foto şi cutii de bijuterii, soluții de depozitare şi suporturi de lumânări, cadouri haioase și multe altele.

 

 

Într-o nouă locație își așteaptă clienții și Autograf, situată la parterul galeriei Palas Mall, lângă Pizza Hut. Autograf aduce în acelaşi spaţiu cele mai cunoscute branduri în materie de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare de top și accesorii pentru computer. Dincolo de articolele de calitate dedicate copiilor și elevilor, la Autograf se găsesc și obiecte exclusiviste pentru segmentul business, genți și serviete, instrumente de lucru profesioniste etc.

 

 

Părinții și copiii sunt așteptați în noua locație a magazinului Coccodrillo, la parterul galeriei Palas Mall, lângă Hervis Sports. Într-un decor modern și spațios, clienții au la dispoziție o întregă gamă de produse pentru nou-născuți, dar și pentru copii și adolescenți. Colecțiile Coccodrillo sunt apreciate datorită calității lor, designului simplu și modern, confortului oferit, dar și pentru precizia finisajelor.

 

 

Doamnele și domnișoarele în căutarea ținutei potrivite pentru petrecerile de sezon sunt așteptate la Guara. Magazinul s-a mutat la parterul galeriei Palas Mall, în vecinătatea Jolidon. Rochii de ocazie, pentru birou sau casual, costume, bluzițe, pantaloni și alte piese vestimentare pentru un look rafinat sunt disponibile în magazinul dedicat femeilor.

 

 

Într-un nou spațiu se află și Opticris, amplasat la etajul galeriei Palas Mall, lângă Pandora. Locația le oferă clienților ochelari de vedere, lentile de contact și ochelari de soare, în modele variate, ale unor branduri renumite în domeniu. La Opticris, clienții dispun de aparatură performantă și de personal specializat.

 

Iar noutățile vor continua, branduri renumite urmând să își deschidă magazine în Palas Mall, în perioada următoare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: