Bălăceala din orice anotimp: Aqua Parc Blue Eden vă așteaptă!

Bălăceala din orice anotimp: Aqua Parc Blue Eden vă așteaptă!


La o oră și jumătate de Iași, primul complex acvatic din zona Moldovei este o atracție perfectă în sezonul rece. Bazine pentru copii și adulți, saună, jacuzzi și multe tobogane vă conferă distracție și relaxare pentru întreaga familie.

 

Bălăceală  şi distracţie cât încape pentru copii, relaxare şi voie bună  pentru adulţi. Cu asta vă aşteaptă Aqua Park Blue Eden, primul complex acvatic deschis în zona Moldovei.

 

Situat în  comuna Alexandru cel Bun, la doar câţiva kilometri de Piatra Neamţ, Aqua Park Blue Eden cuprinde bazine pentru copii şi adulţi, tobogane, saune, jacuzzi, şezlonguri, vestiare, cabine de duș şi un restaurant. Este locul ideal atât pentru copiii iubitori de distracţie, cât şi pentru adulţii care îşi doresc câteva ore de relaxare.

 

„Suntem bucuroşi că putem oferi turiştilor o alternativă de petrecere a timpului într-un mod cât mai plăcut, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii. Completăm astfel obiectivele turistice ale zonei, suntem aproape de Piatra Neamţ,  Bicaz, Lacu Roşu, Durău şi de foarte multe mănăstiri”, a spus Ioan Rotaru, primarul comunei Alexandru cel Bun.

 

Între orele 9.00 si 21.00, de luni până duminică, este programul Aqua Park Blue Eden, iar preţurile sunt între 36 de lei pentru 3 ore și 70 de lei pentru întreaga zi, pentru adulţi. Copiii până la 5 ani beneficiază de gratuitate, iar cei cu vârste cuprinse între 5 şi 15 ani plătesc jumătate din preţ.  La Aqua Park Blue Eden se organizează şi petreceri pentru copii, tarifele în acest caz, pentru 3 ore, fiind de 15 lei pentru copii şi 30 de lei pentru adulţi.

 

Realizat în parteneriat public-privat, cu o investiţie de 2 milioane de euro, complexul este unul dintre cele mai ample proiecte demarate şi finalizate din judeţul Neamţ.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top