Competiție de proiecții pe Palatul Culturii, ateliere de gătit pentru copii și târguri, la Palas

Competiție de proiecții pe Palatul Culturii, ateliere de gătit pentru copii și târguri, la Palas


Vrei să vezi Palatul Culturii pus în valoare de proiecții video captivante, să le oferi copiilor prilejul de a învăța cum să gătească ori să mânuiască jocul kendama sau să vizitezi târguri tematice? Pe toate le regăsești pe agenda evenimentelor din acest sfârșit de săptămână, la Palas.

 

Structuri care se transformă și se redefinesc, jocuri de lumini, umbre și desene grafice, efecte tridimensionale și coloanelor sonore de impact. Aceasta va fi atmosfera competiției internaționale de video mapping LightUP Festival, organizată de ansamblul Palas, sâmbătă, 28 octombrie 2017, de la ora 18.00. Șase creații cu tema „paint with light” semnate de video artiști din Indonezia, Germania, Franța, Ucraina și România vor pune în valoare frumusețea Palatului Culturii. Ansamblul Palas va acorda trei premii, în valoare totală de 9.000 de euro. Câștigătorii vor fi desemnați de public, în baza unui sistem de vot prin SMS, iar cei care își vor exprima preferința privind proiecția video favorită vor avea șansa de a câștiga un iPhone 8. Partea de entertainment va fi asigurată de trupa Șuie Paparude, iar George Vintilă va fi prezentatorul evenimentului. Pe toată durata evenimentului, în public vor fi prezenți Light Walkers și roboții Vatriom, proiecte ale Famous Art.

 

De vineri până duminică, Atriumul Palas Mall va găzdui Târgul de Artă și Antichități. Colecționari din toate colțurile țării vor prezenta obiecte aparte, care poartă patina timpului. Piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, viniluri, numismatică, filatelie, porţelanuri, obiecte vintage şi multe alte articole vor putea fi admirate și achiziționate de la târg.

 

 

Tot până duminică, la parterul Atriumului Palas Mall se desfășoară Festivalul Sănătății. Evenimentul se adresează celor preocupați de un stil de viață sănătos și reunește soluţii, tehnologii şi servicii medicale. Printre expozanţi se numără cabinete medicale, specializate în stomatologie, dermatologie, optică şi ecografie, dar şi clinici, farmacii cu produse profesionale pentru îngrijirea pielii, nutriţionişti, specialişti în psihologie și terapii de recuperare. Clienţii de toate vârstele vor primi sfaturi de la profesioniştii în domeniu şi informaţii utile.

 

Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17.00, în zona food court, cei pasionați de jocul japonez kendama își pot exersa mișcările și pot învăța trucuri noi de la CRBL. Evenimentul face parte din Turneul Național de Kendama, organizat de CRBL, în parteneriat cu Auchan România. Nu vor lipsi premiile și surprizele pentru participanți, iar cei mai buni dintre jucători vor merge în finală.

 

Duminică, 29 octombrie, este o zi dedicată prichindeilor. Ansamblul Palas îi invită pe cei mici la „Sweet Halloween”. De la ora 11.00, în zona food court, ștrengarii sunt invitați la atelierul tematic de gătit, susținut de Soft & Grace. Participarea este gratuită, în baza înscrierii printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Palas, în limita locurilor disponibile. Iar participanții cu imaginație, care vin la atelierul de gătit costumați de Halloween, vor fi răsplătiți cu surprize. Mai mult, cele mai inspirate cinci costume primesc câte o invitație la atelierele Soft & Grace, organizate de Chef Bogdan Puiu.


Citeste si...
Nota
(5 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top