Cum se „traduce” marcajul ciudat de pe pasajul Jiul din Timișoara

Cum se „traduce” marcajul ciudat de pe pasajul Jiul din Timișoara


Cea mai ciudată intersecție din Timișoara a devenit „vedetă” pe internet, din cauza numeroaselor marcaje, pe care mulți utilizatori ai rețelelor sociale le consideră ridicole. Nici pentru șoferii timișoreni nu sunt clare, având în vedere că, la nici 24 de ore de ia inaugurare, pe Pasajul Jiul s-a produs un accident. În aceste condiții, un utilizator de Facebook a decis să facă o „traducere” a marcajelor din intersecție.

Marcajele sunt corecte! Am făcut acest desen și sper să îi ajute pe cei care nu au o imagine de ansamblu. Nu toți au orientare în spațiu și de aceea am dorit să postez această machetă. Fiind o intersecție semaforizată, marcajele sunt corecte! Important este să ne bucurăm de acest proiect și să nu mai fim răutăcioși în trafic! Și în primul rând să fim atenți la păstrarea/schimbarea benzii! Drumuri liniștite vă doresc!”, a scris utilizatorul Dani Sîrbu pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. TIMIȘ.

Imaginile cu intersecția din Timișoara au devenit virale pe Facebook, unde mii de șoferi au criticat faptul că marcajele sunt lipsite de sens și nimeni nu mai înțelege nimic din amalgamul de linii trase pe asfalt.

Polițiștii de la Rutieră s-au sesizat, după ce au văzut imaginile cu marcajele din intersecție și au declanșat o anchetă pentru a vedea dacă proiectul a fost respectat și dacă acestea sunt legale.

Sursa: digi24


Citeste si...
Nota
(9 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top