fbpx
 

Târguri de PAŞTE și LABIRINTUL IEPURAŞULUI, atracțiile de timp liber de la Palas


Cei care doresc să se pregătească pentru Sărbătorile Pascale sau caută daruri de Iepuraş sunt aşteptaţi la Palas Mall. Cea mai îndrăgită destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber îi invită pe clienţi la două târguri tematice. În plus, copiii sunt provocaţi să exploreze Labirintul Iepurașului, iar cumpărăturile se pot transforma într-o excursie cu familia la Cadbury World.

În perioada 30 martie – 6 aprilie 2018, pe esplanada Palas Mall dinspre Palatul Culturii se desfăşoară Târgul Tradiţional de Paşte. Cei veniţi la shopping îşi vor putea completa lista cumpărăturilor pentru sărbători cu produse specifice. Expozanţii s-au pregătit cu decoraţiuni tematice care vor înfrumuseţa casele vizitatorilor, dar şi cu ouă încondeiate, cozonaci, ii, port popular, coşuri împletite, articole de artizanat din lemn, piese de marochinărie etc.

În aceeaşi perioadă, la parterul şi etajul Atriumului Palas Mall se desfășoară Târgul Cadourilor de Paște. Clienţii vor putea alege dintr-o varietate de daruri, lucrate cu mult talent şi îndemânare, precum: obiecte şi decoraţiuni pascale, podoabe, cutii de bijuterii, accesorii vestimentare, obiecte din ceramică şi multe altele.

Prichindeii sunt așteptați la o nouă ediție a Labirintului Iepurașului, o activitate amuzantă și antrenantă, cu recompense dulci. De vineri, 30 martie, Urecheatul îi așteaptă pe copii, în Atriumul Palas Mall, să dezlege traseul şi să găsească ouăle de ciocolată ascunse. La final, vor primi un puzzle, iar cel care îl rezolvă cel mai repede va fi premiat cu și mai multă ciocolată. Labirintul este deschis de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 12.00 și 20.00.

Și anul acesta, Iepurașul de Paște s-a pregătit cu premii atractive pentru clienții Palas Mall. Ce poate fi mai plăcut pentru prichindei decât o vizită la fabrica de ciocolată? Și nu oricare, ci la faimoasa Cadbury World, din Birmingham. Acesta este marele premiu al campaniei „Easter in ChocoLand”. Este locul ideal unde copiii pot descoperi istoria ciocolatei şi se pot delecta cu numeroasele sortimente de bunătăți. Vacanța oferită este pentru trei persoane, pe durata a cinci zile, incluzând și biletele de intrare la Cadbury World. La tombolă pot participa, până pe 7 aprilie, toți cei care cumpără în valoare de minimum 150 de lei din magazinele preferate şi se înscriu la centrul de premiere din zona Guess. Zilnic, primii 190 de participanți vor primi cadouri instant: cozonaci, sticle de vin, vouchere pentru cumpărături, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: