Târg de antichități și campionat de dans, în week-end, la Palas

Târg de antichități și campionat de dans, în week-end, la Palas


Ansamblul Palas le propune clienților evenimente care să le îmbogățească timpul liber. Nostalgicii pot alege obiecte cu patina timpului la Târgul de Artă și Antichități, iar cei pasionați de mișcare sunt așteptați la un campionat de dans.

Până duminică inclusiv, 29 aprilie 2018, ansamblul Palas găzduiește o nouă ediție a Târgului de Artă și Antichități. La parterul și etajul 1 al Atriumului, cei care apreciază farmecul și unicitatea obiectelor înobilate cu patina timpului vor descoperi numeroase piese de colecție. Mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie (de masă, de şemineu, de buzunar, de mână), numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole cu dichis sunt propunerile Târgului de Artă și Antichități, din ansamblul Palas.

29 aprilie este declarată Ziua Internațională a Dansului. Astfel, duminică, de la ora 11.00, ansamblul Palas îi invită pe clienți să se încarce cu energia mișcărilor ritmate. Campionatul Iași Dance Fest le va oferi un spectacol multicultural, o veritabilă incursiune printre stiluri diverse ale artei coregrafice. Evenimentul beneficiază de participarea mai multor cluburi și școli de dans din regiune. Astfel, cei prezenți vor fi încântați cu ritmuri de salsa, bachata, kizomba, street dance, rock and roll, tango, dar și cu diverse coregrafii de dans turcesc, spaniol, indian, irlandez, grecesc sau rusesc.  


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top