fbpx
Spectacol de stand-up comedy și concert Canaf, la Amfiteatrul PALAS

Spectacol de stand-up comedy și concert Canaf, la Amfiteatrul PALAS


Hohote de râs și muzică bună! De asta vor avea parte cei care vor să se relaxeze în aer liber, la Amfiteatrul Palas, în următoarele zile.  

Dacă ești fanul spectacolelor de stand-up comedy, atunci nu trebuie să ratezi evenimentul de joi, 21 iunie 2018. De la ora 21.30, pe scena Amfiteatrului Palas vor urca Maria, Mincu și Banciu, trei tineri haioși care vin pregătiți cu glume să-i facă pe ieșeni să râdă copios. În 2016, Maria a câștigat cel de-al doilea sezon al talent show-ului iUmor, după ce a cucerit juriul și publicul cu poantele și carisma sa.

Iubitorii de muzică sunt invitați la un concert de blues susținut de CANAF, vineri, de la ora 20.00, la Amfiteatrul Palas. „The same old&new blues concept” este un eveniment care transpune publicul într-o atmosferă plăcută, în compania ritmurilor lente. Devenit cunoscut după participarea la emisiunea Vocea României, CANAF a cântat alături de nume sonore ale blues-ului, precum AG Weinberger, Sugar Blue, Eldad Tarmu, Henry Franklin sau John Marshall. În 2009, la Festivalul de Jazz din Sibiu a primit Marele Premiu, iar de atunci este invitatul festivalurilor de gen din țară și din străinătate. Invitatul special al serii de vineri va fi Marcian Petrescu, considerat singurul muzicutist profesionist din România.

Biletele și programul complet al Amfiteatrului Palas sunt disponibile pe site-ul www.palasmall.ro. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas. Amfiteatrul Palas este un spațiu vibrant, care le oferă iubitorilor de frumos prilejul de a-și îmbogăți timpul liber cu experiențe culturale desăvârșite.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top