fbpx
Concert simfonic dedicat primăverii și târguri de mărțișoare, la Palas

Concert simfonic dedicat primăverii și târguri de mărțișoare, la Palas


Primăvara este întâmpinată cu muzică, în ansamblul Palas. În acest week-end, melomanii sunt invitați la un concert vocal-simfonic special, susținut de Filarmonica de Stat „Moldova” Iași.

Sâmbătă, pe 2 martie 2019, de la ora 19.00, anotimpul verde vine pe note muzicale în ansamblul Palas. Iubitorii muzicii clasice și nu numai vor avea prilejul să asculte „Coruri din Opere”, un spectacol de excepție, susținut de Corul Academic „Gavriil Musicescu” și orchestra simfonică din cadrul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. În interpretarea membrilor corului, dirijați de maestrul Doru Morariu, acompaniați de talentații instrumentiști, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, în Atrium Palas Mall vor răsuna partituri de coruri celebre.

Sâmbătă și duminică, în intervalul orar 12.00 – 20.00, în zona Intersport, iubitorii de lectură sunt invitați la un altfel de târg de carte, organizat de Clubul Rotaract. „Bookurie fără etichetă” îi provoacă pe clienți să aleagă o carte printr-un joc de noroc, fără a vedea coperta, ci doar cum este împachetată. Evenimentul are scop caritabil, donația minimă pentru o carte fiind de 15 lei. Fondurile strânse vor fi oferite organizației Caravana cu Medici, pentru achiziționarea unui electrocardiograf.

Duminică va fi o zi cu spectacole susținute de prichindei. De la ora 11.00, în Atrium vor defila prichindeii de la FirstModels, iar de la ora 13.00, pe scenă vor urca micii artiști de la Palatul Copiilor. De la ora 15.00, ștrengarii de la Academia Show Kids vor face spectacol, iar de la ora 17.00, publicul este invitat la un concert al Petran Music School.

Până vineri inclusiv, 1 martie 2019, parterul Atriumului Palas Mall găzduiește Sărbătoarea Primăverii. Aproximativ 40 de maeștri ai lucrului manual și meșteri populari expun mărțișoare felurite, dar și accesorii, bijuterii, felicitări, cutii de podoabe pictate manual, tablouri, decorațiuni, pălării și multe alte idei de cadouri.

Cei care doresc să-și impresioneze apropiații cu un mărțișor aparte sunt așteptați la „Atelierul Artistului”, care se desfășoară în zona magazinului Zara, până pe 3 martie inclusiv. Evenimentul reunește 12 artiști vizuali și designeri locali, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici, care încântă privirile cu mărțișoare realizate prin tehnici plastice, bijuterii unicat, piese vestimentare, accesorii din piele, tablouri, păpuși, obiecte decorative și multe altele.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top