sursă foto: shutterstock.com sursă foto: shutterstock.com

Ce iei cu tine în vacanță? Cele 16 de lucruri care NU trebuie să îți lipsească într-o călătorie


Chiar dacă pleci într-o călătorie de 7 zile, se întâmplă uneori să iei cu tine jumătate din casă. Cu siguranță îți dorești o escapadă cât mai lejeră, lipsită de griji, dar se întâmpla ca pregătirea bagajelor să îți consume toată energia. Bagajul tău trebuie să conțină lucruri de primă necesitate, fără de care călătoria ta ar fi imposibilă.

Ce să incluzi în bagaj pentru un concediu cât mai reuşit

 1.       Actele precum: buletin, pașaport, permisul de conducere etc.
 2.       Biletele de avion/ tren, rezervarea la hotel, actele mașinii în cazul în care mergeți cu mașina.
 3.       Banii și cardurile. Indicat este să ai bani cash, dar să ai și o sumă pe card în caz de urgențe.
 4.       Telefonul, încărcătorul, laptopul. Dacă laptopul vechi nu prea mai merge poți intra pe WWW.ROMBIZ.RO, acolo sigur o să găsești un laptop pe placul tău și la un preț avantajos.
 5.       Hainele: tricouri, pantaloni, o bluza mai groasă în caz ca vremea nu e așa cum ți-o imaginai, o ținută mai elegantă etc. Încearcă să iei cu tine haine care nu se șifonează.
 6.       O mică trusă medicală care să conțină: pansament, vitamine, antibiotice, pastile pentru diferite dureri, analgezice etc.
 7.       Cosmetice și produse de igienă corporală pornind de la: pastă de dinți, periuță, gel de duș, șampon, deodorant și ajungând la: pudră, fond de tem, ruj.
 8.       În caz că vacanța este pe o plajă să nu uiți costumul de baie și crema de protecție solară. Află de aici ce cremă de protecţie solară să alegi. 
 9.       Alege să îți pui în bagaj încălțăminte cât mai comodă ca să poți colinda în voie.
 10.     Bagă în bagaj și un mini-feon, este posibil să nu ai la cazare.
 11.     În cazul în care vei avea un zbor lung o mască pentru ochi este necesară, o să dormi mult mai bine.
 12.     Poți alege să iei un carnețel cu tine unde să treci toate momentele frumoase. O să îl recitești cu drag peste câțiva ani.
 13.      Pune în bagaj și un mini lacăt pe care să îl folosești fie la rucsac, fie pentru dulapul de la hotel. Este mic, ocupă puțin spațiu și este mai bine să îl ai la tine.
 14.     Să nu iei niciodată la tine: fierul de călcat, umbrela, prea multe haine pe care oricum nu le vei purta, obiecte care nu îți sunt utile și mai sunt și grele etc. Acestea doar vor ocupa spațiu și vor îngreuna bagajul.
 15.     Nu uita să lași și un mic loc pentru suveniruri!
 16.       Aparatul de fotografiat nu trebuie să lipsească din bagaj, este cel mai bun mod de a păstra amintirile despre călătoria voastră sau de a le arăta celor de acasă cum a fost. În cazul în care vacanța durează mai mult o să ai nevoie de un card de memorie sau le poți descărca pe laptopul tău. E foarte neplăcut să te trezești că nu mai ai baterie.

sursă foto: shutterstock.com

Acum că bagajul este aproape făcut mai lipsește să iei doar voia bună alături de tine în vacanță. Concediu plăcut! 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top