Print this page
CUPIO a deschis primul magazin din regiunea Moldovei în IULIUS MALL Iași

CUPIO a deschis primul magazin din regiunea Moldovei în IULIUS MALL Iași


Recent, în mixul de shopping al Iulius Mall Iași s-a alăturat Cupio, un brand românesc de produse profesionale pentru manichiură și make-up. Situat la etajul 1 al mall-ului, magazinul întâmpină doamnele și domnișoarele cu promoții de neratat, întreaga lună septembrie.

Magazinul Cupio inaugurat în Iulius Mall Iași este primul din regiunea Moldovei și cel de-al 12-lea din țară. Noua locație, spațioasă și elegantă, surprinde ieșencele cu produse calitative de make-up și îngrijire personală. Oje profesionale și kit-uri de manichiură, produse de îngrijire a părului și a corpului, dar și pensule și accesorii, propuneri pentru un make-up glam și rezistent, toate acestea fac parte din oferta magazinului. Destinate atât uzului personal, cât și celui profesional, produsele Cupio pot fi folosite și în saloanele de înfrumusețare, pentru rezultate la cele mai înalte standarde și cliente mulțumite.

Cu ocazia inaugurării, pasionatele de frumusețe descoperă noile produse marca Cupio, dar se pot bucura și de ofertele promoționale ale lunii septembrie. Pachete 1+1 cadou sunt pentru rujurile lichide Mattix și pentru eyeliner-ul gel Muah, în timp ce pentru mascara Up Lash Volume&Lenght și tușul de ochi Silk Touch, clientele primesc o reducere de 15%.

Brandul Cupio a apărut în anul 2012 și este o companie 100% românească, care pune calitatea pe primul loc. În prezent, Cupio deține 12 magazine fizice în șase orașe din țară: patru în București, trei în Timișoara, două în Constanța și câte unul în Cluj-Napoca, Arad și Iași.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare