sursă foto: shutterstock.com sursă foto: shutterstock.com

Vrei să îți renovezi locuința? Iată 8 sfaturi practice pentru a renova cu un buget limitat


Există un moment în viața fiecărei persoane când dorește o schimbare, mediul înconjurător pare obositor, plictisitor și te-ai săturat să vezi zi de zi aceleași lucruri. Ai nevoie de o schimbare adică de renovarea locuinței. Acest lucru poate fi costisitor, mai ales dacă ai un buget limitat. Îți vom prezenta 10 ponturi pentru a renova întreaga locuință, fără a cheltuii prea mult.

8 sfaturi pentru a renova întreaga locuință

  1. Începe cu un plan

Pentru fiecare lucru important ai nevoie de un plan mai ales când vorbim de renovarea locuinței. Începi prin a pune pe hârtie ce îți dorești să schimbi, ce probleme există, cât ești dispus să cheltui etc. Odată ce ai trecut pe hârtie toate problemele poți trece la următorul pas.

  1. Stabilirea bugetului

Dacă nu îți stabilești un buget final încă de la început nu te vei ajunge cu banii. Trebuie să realizezi că este nevoie să îți iei o marjă de eroare de 25% mai mare și stabilește lucrările doar în momentul în care vei avea suma totală în mână.  

  1. Verifică instalațiile și scurgerile

Pentru o renovare completă este nevoie să verifici toate instalațiile atât cele electrice, cât și cele sanitare. Vezi ce poate să fie salvat prin reparații și ce trebuie schimbat definitiv. Schimbă și acele robinete care s-au stricat și alege să achiziționezi unele noi.

  1. Alege culori potrivite pentru a avea casa luminoasă

O casă spațioasă este o casă mai frumoasă, iar lumina din interior are un aspect important. Noi îți sugerăm să alegi culori deschise, acestea vor atrage lumina în locuință. Poţi afla de aici mai multe despre cum să ai o casă ai o locuinţă luminoasă.

  1. Trebuie să ai spații de depozitare

În orice casă există zone care rămân mereu inutile, le poți transforma în spații de depozitare. Orice om are nevoie de un spațiu de depozitare. Cu puțină îndemânare vei aduce un aer proaspăt în casa ta, în timp ce vei eficientiza spațiul.

  1. Schimbă ferestrele locuinței

Niște ferestre mari vor ajuta lumina să pătrundă în locuință, dacă bugetul nu îți permite poți să le revopsești în culori mai deschise, pentru a avea cât mai multă lumină în locuință.

  1. Schimbă ușile pentru o impresie bună

Chiar dacă bugetul este limitat și nu îți permiți o renovare generală a locuinței poți face schimbări cu cap pentru a fura atenția tuturor. Ușile casei vor ajuta la o impresie cât mai bună. Dacă bugetul nu îți permite să achiziționezi unele noi, le poți revopsi pe cele vechi.

  1. Separă ce vrei să arunci, de ceea ce vrei să păstrezi

Scoate mobila din locuință pentru a lucra cu ușurință și pentru a te deplasa mai ușor prin casă. Dacă nu ai unde să pui mobila mut-o într-o altă cameră și analizează cele doua variante, păstrezi mobila sau o arunci? Orice lucru poate să fie salvat sau dacă nu, o poți vinde. Află mai multe de aici despre cum poţi ajuta la reducerea deşeurilor.

sursă foto: shutterstock.com

Încearcă să apelezi la meșteri pentru a renova locuința, chiar dacă uneori avem impresia că noi știm ce este mai bine pentru locuința noastră. Aceștia cunoscu mult mai bine situația, cunosc numeroși clienți, văd multe locuințe și lucrează cu diferite materiale. Ai încredere în părerile lor și locuința ta va arăta minunat!


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top