Delicii noi în food court-ul Iulius Mall Iași. Vino să savurezi clătitele americane PANCK’S!

Delicii noi în food court-ul Iulius Mall Iași. Vino să savurezi clătitele americane PANCK’S!


Gurmanzii și pofticioșii sunt invitați să încerce gustul clătitelor americane de la cea mai recentă locație din food court-ul Iulius Mall Iași: Panck’s. Clienții care își doresc să iasă din rutina meselor zilnice și să aibă parte de o experiență culinară unică în Iași sunt așteptați la etajul 2 al centrului comercial.

Propunerile Panck’s reunesc atât feluri principale de mâncare, cum ar fi burgeri apetisanți, wrap-uri și sandwich-uri cu pui prăjit în fața clienților, cât și deserturi cu diferite tipuri de ciocolată. Preparatele Panck’s surprind prin prospețime, aspect și înlocuirea clasicelor chifle sau tortillas cu autentica clătită americană. Opțiunile sunt variate, produsele cu legume și fructe proaspete, pline de culoare și savoare, pot fi alegerea light, în timp ce clătitele cu sirop de arțar și ciocolată belgiană astâmpără pofta de dulce.

La Panck’s, toate ingredientele folosite sunt fresh, naturale și de calitate, pentru ca rezultatul final să îi satisfacă chiar și pe cei mai pretențioși. Prețurile sunt prietenoase, iar clienții pot opta și pentru meniuri la ofertă promoțională. Panck’s propune Pancakes Millionaire, Panck’s Burger sau Panck’s Chicken cu cartofi prăjiți și o băutură răcoritoare, pentru mese apetisante.

Panck’s a apărut din dorința de a crea ceva cu totul nou și aparte, produse unice prin aspect, ingrediente și mod de preparare. Clătitele americane sunt reinventate într-o simfonie de gusturi și culori, potrivite pentru toți iubitorii de mâncăruri delicioase.

 


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top