fbpx
 
Vino să descoperi noul concept Stradivarius!

Vino să descoperi noul concept Stradivarius!


Stradivarius, unul dintre cele mai populare branduri de fashion, companie a grupului spaniol Inditex, își întâmpină publicul cu un format extins și cu un concept modern. Stradivarius înseamnă senzualitate, îndrăzneală, tinereţe, încredere în sine, distracţie şi socializare, colecţiile brandului adresându-se femeilor care își doresc haine trendy și  romantice.

Așteptarea a luat sfârșit! Magazinul Stradivarius s-a redeschis, într-un format extins și cu un nou concept de design, tot la parterul Atriumului Palas Mall. Cu o supfrafață de peste 600 mp, noua locație propune articole vestimentare avangardiste pentru femeile moderne, care doresc să-și exprime stilul, indiferent că este funky, glamour, creativ sau clasic. Oferta Stradivarius mai include și o selecție de accesorii în trend, de la genți într-o varietate de modele și bijuterii chic, până la decorațiuni și parfumuri. Pentru ținute complete, clientele pot opta și pentru încălțăminte, sport și casual. Vino să descoperi nou lansata colecție de toamnă-iarnă!

Noul magazin prezintă cel mai recent concept Stradivarius de design, eco-efficient și cu o estetică modernă și minimalistă. Fațada din sticlă oferă locației lumină naturală amplă, creând un mediu plăcut, pentru clienții care se pot bucura de o experiență unică la cumpărături.

Stradivarius este prezent în peste 60 de țări cu aproape 1.000 de magazine. Cu o abordare originală pentru comercializarea produselor, magazinele Stradivarius pune accent pe libertatea de exprimare și pe îndrăzneală, pasiune pentru muzică și evenimente urbane.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30