fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 02 Iulie 2017

Actorul apreciatei serii „Matrix” continuă să joace în filme de acţiune şi se pare că timpul nu trece pentru el, cel puţin nu în acelaşi mod ca şi pentru alţii.

 


Publicat in Vedete
Iulius Mall Iași este gazda unui nou eveniment expozițional înscris în registrul artelor vizuale.

 


Publicat in Arta
Poliția braziliană a anunțat sâmbătă arestarea lui Luiz Carlos da Rocha, unul dintre cei mai importanți baroni ai traficului de cocaină în America de Sud, după ce fusese căutat timp de 30 de ani, în cursul cărora el recursese la chirurgie estetică pentru a nu putea fi identificat, relatează France Presse.

 

Luiz Carlos da Rocha, supranumit "Cap alb", a fost captura la Sorriso, un oraș în statul brazilian Mato Grosso (vest), a precizat poliția federală într-un comunicat.

 


Publicat in Panorama
După valul de caniculă de sâmbătă, noaptea trecută am avut parte de furtuni şi de o scădere sensibilă a temperaturii în mare parte din ţară. ANM a emis un COD PORTOCALIU de ploi care intră în vigoare diseară.

 


Publicat in Vremea
Peste 10.000 de abonaţi din 13 localităţi din judeţul Vaslui nu au curent electric, după ce furtuna a pus la pământ mai mulţi stâlpi de înaltă tensiune.

 


Publicat in Moldova
Un turist britanic a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi, în urma unui accident rutier petrecut pe drumul judeţean Tulcea-Agighiol, după ce un autovehicul a acroşat grupul de turişti care se deplasa cu bicicletele, scrie Agerpres.

 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ), cei trei turişti britanici, cu vârste cuprinse între 56 şi 60 de ani, se deplasau cu bicicleta pe drumul judeţean 222E, atunci când au fost acroşaţi de autoturismul condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani.

 


Publicat in Social
Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Iaşi au depistat în trafic sâmbătă seara, în jurul orei 23.00, un bărbat, de 29 ani, din oraşul Podu Iloaiei, în timp ce circula cu un autoturism, pe DE 583, în localitatea Budăi, cu viteza de 125 km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză este de 60 km/h.

 


Publicat in Social
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a postat, duminică, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de Ziua Justiției, în care arată că „Justiția este și trebuie să rămână un serviciu de interes public, un serviciu în slujba cetățeanului, un pilon al statului de drept." Ziua Justiției este în prima duminică din luna iulie, așa cum a fost declarată prin H.G. nr. 364/1994.

Publicat in Justitie
Poliţia britanică îl caută pe şoferul unei maşini sport care a intrat cu autoturismul în pietoni. În urma accidentului, o fată de numai 16 ani şi-a pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite.

 

Şoferul a lovit mai mulţi adolescenţi care se aflau pe o stradă rezidenţială din Croydon, Londra.

 


Publicat in Panorama
Acesta este singurul personaj (împreună cu partenerul său inseparabil C-3PO), prezent în toate cele şapte filme din saga Star Wars şi în spin-off Rogue One: A Star Wars Story: eroicul robot, R2-D2, puţin mai înalt de un metru, în formă de tambur cu un cap bombat, a fost vândut la o licitaţie în California pentru cifra de 2,8 milioane de dolari.

 


Publicat in Media
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31