fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 26 August 2017

Un bărbat din Capitală, acuzat că l-a lovit cu un cuţit pe copilul concubinei sale în timp ce se certa cu femeia, a fost reţinut şi este audiat de către poliţiştii Secţiei 19.

 


Publicat in Social
O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă.

 

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat, sâmbătă, că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus.

 


Publicat in Social
Cătălin Moroşanu a fost învins prin decizie de polonezul Michal Turynsky, aflat la debutul în cea mai tare competiţie de K1 din lume, gala Glory 44 de la Chicago. „Am câştigat clar, este pentru a doua oară când mi se fură meciul", a acuzat ieșeanul.

 


Publicat in Alte Sporturi
O producătoarea TV din Marea Britanie a rămas cu leziuni pe creier după ce a consumat, fără să știe, nuci în mâncarea primită la restaurant, ea fiind alergică la fructe oleaginoase.

 

Amy May Shead era în concediu în Budapesta, în 2014, când a mers la un restaurant, unde a fost asigurată de angajații localului că nu va fi nicio problemă cu mâncarea cu care va fi servită. Femeia are o alergie severă la nuci.

 


Publicat in Panorama
Polițiștii Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române au recuperat o icoană pe lemn, din secolul XVIII, în valoare de aproape 5.000 de euro, care face parte din patrimoniul cultural naţional. Aceasta ar fi fost sustrasă dintr-o locuință din București.

 


Publicat in Social
O femeie de 58 de ani a făcut sesizare la poliţie, iar persoanele acuzate de agresiune sunt cercetate pentru infracţiunea de violenţă în familie. Cele două persoane care au bătut-o până când au băgat-o în spital sunt chiar nurorile sale.

 


Publicat in Social
Poliţia britanică a arestat un bărbat care a atacat poliţişti în apropiere de Buckingham Palace. Potrivit unui comunicat al Poliţiei Metropolitane, doi ofiţeri au fost răniţi uşor la braţe.

 


Publicat in Eveniment
O fetiţă de numai un an, din Tecuci, se zbate între viaţă şi moarte, din cauza unei clipe de neatenţie din partea mamei. Copila a fost la un pas să se înece după ce a căzut în albia în care mama sa spăla rufele.

 


Publicat in Moldova
Coreea de Nord a lansat trei rachete cu rază scurtă de acțiune, sâmbătă dimineață, în Marea Japoniei, confirmând tirul cu „proiectile neidentificate” anunțat cu câteva minute mai devreme de Ministerul sud-coreean al Apărării, potrivit AFP.

 

Niciuna dintre rachetele lansate de la situl nord-coreean Kittaeryong nu a reprezentat o amenințare pentru Statele Unite sau pentru teritoriul american Guam, din Oceanul Pacific, a precizat un purtător de cuvânt al Comandamentului armatei americane din Pacific.

 


Publicat in Eveniment
Un bărbat a fost împuşcat în centrul Bruxelles-ului, vineri seară, după ce a atacat doi militari cu o macetă.

 


Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2