fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 17 Septembrie 2017

Federația Română de Fotbal a ajuns la o înțelegere de principiu cu Cosmin Contra în privința preluării postului de selecționer al naționalei României, anunță FRF.

Publicat in Liga I
Echipa feminină a României, formată din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean-Monteiro, Irina Ciobanu şi Adina Diaconu, a câştigat, duminică, titlul european la tenis de masă, impunându-se cu scorul de 3-2 în finala cu Germania, la competiţia găzduită de Luxemburg.

 

Pentru România, este al patrulea titlu european pe echipe la feminin, după cele obţinute în 1992, 2002 şi 2005.

 


Publicat in Alte Sporturi
Vremea se răcește în toată țara. La începutul săptămânii temperaturile vor scădea întâi în vest, nord și centru, urmând ca de miercuri mercurul din termometre să coboare și în sudul țării. Tot miercuri așteptăm ploi în aproape toată țara.

 


Publicat in Vremea
Doctorul Horațiu Colea, un cunoscut medic chirurg din Focșani, a fost găsit împușcat, în această după-amiază, în garajul casei sale. Medicul avea 56 de ani şi era foarte apreciat de pacienţii din Vrancea.

 


Publicat in Moldova
Doi ieșeni urmăriţi la nivel internațional de autoritățile române pentru infracțiuni au fost preluaţi și adus în țară, din Italia, respectiv Marea Britanie.

 


Publicat in Justitie
Filmările camerelor de supraveghere ar putea elucida misterul morții misterioase a unei tinere din Chicago, al cărei cadavru a fost descoperit în camera frigorifică a unui hotel, săptămâna trecută.

 

Cazul a declanșat isterie pe rețele sociale, unde au fost lansate ipoteze șocante despre tragedie și au fost făcute acuzații dintre cele mai aberante, relatează CNN.

 


Publicat in Panorama
Natura continuă să lovească puternic vestul țării. Codul portocaliu de furtună puternică a fost extins până la ora 17.40 în mai multe zone din vestul țării. Este un front atmosferic ce vine dinspre sud-vest.

Publicat in Vremea
Președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, s-a ales cu un dosar penal după ce l-a agresat fizic pe deputatul liberal Marin Anton.

 

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, la nunta fiului primarului din comuna Comana, din județul Giurgiu.

 


Publicat in Parlament
Pe străzile din Chişinău au început să circule autobuze fabricate în România! Potrivit fotografiilor publicate de portalul moldovenesc Unimedia, pe vehiculele albe scrie „Produs în România”, în culorile tricolorului.

 


Publicat in Moldova
Ancheta a fost realizată de echipa REPORTER DE IAŞI în iunie 2016 şi publicată sub fosta marca, 7est. Odată cu predarea întregii arhive, acest articol a dispărut subit de pe site-ul 7est, administrat acum de o firma apropiată de PSD. Recuperăm acum această anchetă şi o redăm cititorilor. Ghiocel Asimionesei, patronul informal al BZI, a început deja construirea unei farmacii la Spitalul Sf. Maria. Licitaţia pentru obţinerea spaţiului în interiorul spitalului ar putea fi declarată nulă, pentru că ambele firme participante erau controlate de aceeaşi familie, Asimionesei. În plus, Legea farmaciilor interzice deschiderea de unităţi private intraspitalicesti, având domeniul de activitate pharma. Acest lucru este posibil doar prin Ordin de ministru.

 

CITIŢI O ANCHETĂ MARCA REPORTER DE IAŞI.

 


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2017 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30