fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 27 Septembrie 2017

În urma materialului publicat de REPORTER DE IAȘI, președintele executiv al CSM Politehnica Iași, Adrian Ambrosie, a venit în această seară cu unele precizări.

 

„Mărturisesc faptul că sunt profund dezamăgit de ultimele declarații ale d-lui Arcadie Zaporojanu, întrucât cele declarate de dumnealui nu au aproape nicio legătură cu adevărul, cu ceea ce am discutat inițial, împreună. În aceste condiții, cred că se impun niște lămuriri, întrucât soarta echipei de fotbal a Iașului este un subiect ce trebuie tratat cu maximă seriozitate și responsabilitate.

 


Publicat in CSMS Iasi
Miercuri, 27 Septembrie 2017 21:41

Alain Delon, operat de urgenţă pe cord

În ultimele zile, faimosul actor francez şi-a abandonat dorinţa de a trăi după ce s-a stins din viaţă marea sa iubire, Mireille Darc.

 


Publicat in Vedete
Instanţa a suspendat ordinul prin care procurorul Mihaiela Iorga a fost exclusă din DNA.

 


Publicat in Justitie
Mai mulți sindicaliști din Penitenciarul de Maximă Siguranță Iași au protestat în fața Prefecturii.

 


Publicat in Social
De faţă cu presa, premierul Mihai Tudose l-a avertizat miercuri, la începutul şedinţei de guvern, pe secretarul de stat Ninel Cercel, de la Transporturi, că, în situaţia în care nu se va interveni eficient după prima zăpadă, toţi cei responsabili vor pleca din funcţii.

 


Publicat in Guvern
Fiul omului de afaceri Sever Mureşan s-a urcat pe o macara şi ameninţă că se sinucide pentru că nu a mai fost plătit de firma la care lucrează. La faţa locului se află echipaje de pompieri şi o echipă de negociatori care încearcă să îl convingă pe bărbat să renunţe la protest.

 

Ştefan Mureşan (35 de ani), fiul omului de afaceri Sever Mureşan, s-a urcat de la ora 10.30 dimineaţă pe o macara din cartierul Militari şi ameninţă că se va sinucide. La ora 19.00, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Bucureşti au transmis că Ştefan Mureşan se află în continuare pe macara şi nu dă semne că ar dori să coboare.

 


Publicat in Social
Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din localitatea olteană Verguleasa, și-a vândut sora minoră cu 500 de euro unei proxenete care a obligat-o să se prostitueze în Turcia. Atât tânărul, cât și femeia care a dus-o pe fată în Turcia, au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv.

 


Publicat in Justitie
Un număr de 12 copii, elevi ai Școlii „Mihai Eminescu” din municipiul Roșiorii de Vede, au fost depistați cu TBC, potrivit directorului DSP Teleorman, Mioara Comana.

 


Publicat in Sanatate
Confruntată cu migrarea populaţiei active şi îmbătrânirea satelor, iată că România face posibilă o situaţie de neconceput acum câţiva ani: o şcoală din Prahova are doar trei elevi.

 

Copiii şi învăţătoarea lor au la dispoziţie o clădire cochetă, cu sală de clasă, de sport şi cancelarie. Ar fi putut să înveţe la 7 km distanţă, într-o şcoală mai mare, dar primarul vrea să-i ţină aproape de casă, pentru ca satul lor, Cernești, să nu devină doar un cătun părăsit.

 


Publicat in Educatie
Fosta şefă a Autorităţii Electorale Permanente ar fi primit 600.000 de euro într-o servietă de lux de la reprezentanţii unei firme de software. Sunt acuzaţiile pentru care Ana Maria Pătru a fost pusă astăzi sub acuzare şi este cercetată sub control judiciar.

 

Anchetatorii au formulat acuzaţii de trafic de influenţă şi spălare de bani şi spun că Ana Maria Pătru ar fi cerut un milion de euro de la reprezentanţii firmei, promitându-le că îi va scăpa de un control.

 


Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4