fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 22 August 2019

Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat, joi, că a iniţiat un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea unor acte normative prin care se propun pedepse mai mari pentru infracţiuni contra persoanei şi înăsprirea condiţiilor pentru eliberare condiţionată.

Publicat in Justitie
Un tânăr de 15 ani din comuna Dumitra, care consumase băuturi alcoolice, s-a urcat joi la volan şi a lovit cu maşina două fetiţe ce se deplasau pe marginea unui drum comunal din Nimigea, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Publicat in Social
Un bărbat de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce l-a lovit pe șeful de post din Dornești.

Publicat in Moldova
Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar, fostul vicepreşedinte al instituţiei Viorel Comăniţă şi fostul comisar general adjunct al Gărzii Financiare Sorin Florea au fost trimişi în judecată de DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit sumele de 1,2 milioane de euro, 960.000 de euro, respectiv 300.000 de euro de la un om de afaceri, pentru a proteja activitatea nelegală desfăşurată de societatea comercială coordonatăde acesta. În acest dosar a fost deferită justiţiei şi soţia lui Blejnar, pentru complicitate la luare de mită.

Publicat in Justitie
Un ucigaş este în libertate în judeţul Vaslui, după ce a luat două vieţi. Un bărbat şi soţia sa au fost găsiţi fără suflare în gospodăria lor. Bătrânul avea 86 de ani, iar femeia 82.

Publicat in Moldova
Doi bărbați au fost surprinși în flagrant delict în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc și de mare  risc.

Publicat in Justitie
Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există bani pentru lucrările la şoseaua de centură, dar aleşii locali nu fac demersurile necesare pentru a se putea găsi un constructor.

Publicat in Politica Locala
Poliţiştii din Botoşani au demarat, joi după amiază, o anchetă într-un caz de suspiciune de antrax, după ce un bărbat a primit prin poştă un plic cu praf alb.

Publicat in Moldova
Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru lipsire de libertate şi viol, potrivit unui comunicat de presă remis de Poliţia Capitalei. În urma cercetărilor s-a stabilit că în aprilie 2013, trei bărbaţi de 23, 28 şi respectiv 29 de ani ar fi lipsit de libertate în mod ilegal şi violat doi minori. Faptele au fost descoperite în timpul percheziției informatice făcută în alt dosar.

Publicat in Justitie
Victor Pițurcă (63 de ani) este noul manager general al Universității Craiova. Fostul selecționer a acceptat propunerea lui Mihai Rotaru și va face parte din conducerea grupării din Bănie, informează site-ul oficial al oltenilor.

Publicat in Liga I
Pagina 1 din 3