fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 20 Aprilie 2020

Tânărul a fost luat în vizor de către poliţişti după ce a făcut două postări pe reţelele de socializare, la distanţă de două săptămâni, scrie „Adevărul”.

Publicat in Justitie
Alte nouă decese din cauza coronavirusului au fost raportate luni seară în România, bilanțul ajungând la 478. Acestea se adaugă altor 18 morți confirmate luni la amiază, ceea ce face ca bilanțul zilei să fie de 27.

Publicat in Sanatate
15.000 de soldați ruși au fost plasați în carantină, după ce au fost scoși la repetiții pentru parada militară dedicată Zilei Victoriei.

Publicat in Eveniment
Prefectul judeţului Iaşi, Marian Grigoraş, a cerut IPJ să facă o verificare a firmei care asigură paza Spitalului de Boli Infecţioase „Sf. Parascheva" din Iaşi, după ce în cursul acestei zile un pacient infectat cu noul coronavirus a fugit din unitatea medicală.

Publicat in Administratie Locala
Medicamentul – destinat tratării malariei – e folosit în acest moment împotriva coronavirusului, după ce s-a constatat că funcționează pe un număr mai mare de pacienți, dar nu este o cură propriu-zisă pentru COVID, pentru care încă nu există un tratament stabilit științific.

Publicat in Sanatate
Un bărbat diagnosticat cu Covid-19 a fugit din Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, fiind căutat de polițiști care au organizat filtre la ieșirile din oraș. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi la a doua încercare de evadare.

Publicat in Sanatate
Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei după ce în ziua de Paști s-a plimbat cu bicicleta prin parc, deși acesta era închis. Amendă a primit și iubita lui care îl însoțea.

Publicat in Administratie Locala
Mai mulți români au fost amendați după ce s-au adunat în număr mare și s-au închis într-o biserică ortodoxă din Italia pentru a sărbători Paștele. Polițiștii chemați la fața locului nu au oprit slujba, dar la final i-au interogat pe toți cei prezenți.

Publicat in Eveniment
O infirmieră in Arad, în vârstă de 56 de ani a decedat luni, în urma infectării cu COVID-19. Este cel de-al patrulea deces înregistrat în rândul cadrelor medicale. Femeia a fost internată în ultimele două săptămâni, după diagnosticare, la terapie intensivă.

Publicat in Sanatate
Un convoi format din cinci căruţe, în care se aflau 13 persoane, inclusiv minori, a fost oprit luni de o patrulă de jandarmi din Alba, după ce parcursese peste 100 de kilometri.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2