fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 13 Octombrie 2022

Circa zece avioane de luptă nord-coreene au survolat joi o zonă apropiată cu frontiera Coreei de Sud, care a trimis la rândul său aparate pentru interceptare, potrivit agenţiei de presă Yonhap, pe fondul testelor cu rachete ale Phenianului, relatează France Presse.

Publicat in Eveniment
Un tânăr din Botoşani, care a fost găsit în campusul studenţesc „Tudor Vladimirescu" cu mai multe plăgi înjunghiate şi sub influenţa alcoolului, a fost transportat la Spitalul „Sf. Spiridon" pentru îngrijiri medicale.

Publicat in Sanatate
Este anchetă în cadrul Inspectoratului de Poliție Cluj, după ce un elev a acuzat că ar fi fost pălmuit de către un agent, chiar în școală. Culmea e că polițistul se afla în mijlocul elevilor pentru a le vorbi despre conduita civilizată.

Publicat in Educatie
O femeie, bănuită că ar fi sustras un portofel cu peste 5.000 de lei de la un bărbat, în timp ce l-a îmbrăţişat, a fost reţinută, în urma unei percheziţii domiciliare, de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin.

Publicat in Justitie
Un șofer român de TIR a fost condamnat în Franța după ce în perioada 2020-2021 a forțat trecerea la 115 puncte de taxare, distrugând barierele, scrie 20minutes.fr, conform Digi24.

Publicat in Panorama
USR solicită premierului Nicolae Ciucă să-l demită pe Vasile Dîncu din funcţia de ministru al Apărării Naţionale pentru declaraţiile cu privire la războiul din Ucraina.

Publicat in Parlament
La Iulius Mall Iași, octombrie este despre artă, despre călătorii imaginare și despre farmecul boem al unor epoci trecute. Până duminică, 16 octombrie 2022, organizatorii invită vânătorii de curiozități și colecționarii de frumos într-o expediţie pasionantă pentru a descoperi din misterele lumii.  

Publicat in Timp Liber
Introducere
Virusul encefalitei de capusa este unul dintre patogenii infectiosi ce pot afecta sistemul nervos central prin muscatura de capusa, cu predominanta in centrul, nordul si in crestere in vestul Europei, nordul Chinei, Mongolia si Rusia.
Virusul encefalitei de capusa este un virus de tip ARN monocatenar cu polaritate pozitiva, ce apartine genului Flavivirus.

Publicat in Sanatate
Vibrant și plin de farmec, aproape de centrul orașului Iași, Silk District se pregătește să devină cel mai căutat cartier urban nou al orașului.

Publicat in Imobiliare
În ultimii 50 de ani, planeta a pierdut aproape 70% din populațiile de animale sălbatice. Informațiile apar într-o analiză a Fondului Mondial pentru Natură, prezentată de agenția France Presse. Datele scot la iveală o legătură tot mai strânsă între pierderea biodiversității și încălzirea globală.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 3