fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 18 Noiembrie 2022

Salvamontiştii sibieni au intervenit vineri seara, în Valea Bâlii din Munţii Făgăraş, pentru recuperarea a 25 de turişti, în zonă fiind zăpadă, a anunţat Salvamont, printr-un mesaj publicat pe pagina oficială de socializare.

Publicat in Social
Culiță Sterp a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile. Cânărețul a fost reținut pentru 24 de ore și și-a petrecut noaptea de joi spre vineri în arestul poliției județene, după accidentul pe care l-a provocat în centrul Clujului.

Publicat in Justitie
Vremea de sfârșit de toamnă și apa rece dintr-o fântână din Roma nu l-au oprit pe un român din a încerca să se spele pe picioare într-una dintre celebrele atracții din oraș.

Publicat in Panorama
Un incident de securitate a afectat dezbaterea privind proiectul de Lege pentru securitatea și apărarea cibernetică a României.

Publicat in Educatie
Caz înfiorător într-un sat din județul Iași. O fată de 15 ani a fost violată luni în șir chiar de tatăl ei. Individul de 42 de ani ar fi amenințat-o în tot acest timp să nu spună nimănui prin ce chinuri trece.

Publicat in Justitie
În bancomatul aruncat în aer de hoţi în localitatea Castelu, în noaptea de joi spre vineri, se afla suma de peste 100.000 de lei, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Justitie
Procurorii Serviciului Teritorial Iaşi al DIICOT au dispus extinderea urmăririi penale faţă de 12 persoane, bănuite că fac parte dintr-o reţea de traficanţi de ţigări de contrabandă şi spălarea banilor.

Publicat in Justitie
Ministrul de Interne austriac a anunţat opoziţia acestei ţări faţă de eliminarea controalelor la frontierele statelor membre UE România, Bulgaria şi Croaţia, relatează vineri ziarul Kurier, citat de DPA.

Publicat in Eveniment
În acest an, de sărbători, suntem mai atenți la cei dragi, mai empatici cu tot ce ne înconjoară și mai responsabili cu mediul. După ce în toamnă am colectat împreună peste 10 tone de hârtie, dăm start celei de-a doua etape a campaniei de reciclare de la Palas, iar tu poți deveni un spiriduș al sărbătorilor sustenabile. Până pe 4 decembrie 2022, poți să aduci cu tine hârtie de ambalaj, cutii de cadou, felicitări vechi, cărți sau caiete uzate, iar în schimb primești premii, pentru că „‘Tis the season to be ECO”.

Publicat in Timp Liber
În contextul „Zilei europene a informării despre antibiotice” marcată astăzi, 18 noiembrie precum și a „Săptămânii mondiale a conștientizării antimicrobiene” (18-24 noiembrie), Antibiotice Iași desfășoară campania „Tratează antibioticele cu grijă pentru un viitor fără grijă!”, simultan cu alte acțiuni desfășurate la nivel european.

Publicat in Educatie
Pagina 1 din 3