fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 27 Decembrie 2022

Anunţurile de participare la licitaţia pentru construcţia secţiunilor Leghin – Târgu Neamţ şi Târgu Mureş – Miercurea Nirajului şi legătura la A3, parte din Autostrada Unirii, au fost transmise marţi spre publicare în SICAP, a scris pe pagina sa de Facebook ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, relatează Agerpres.

Publicat in Guvern
Croaţia va adopta euro de la 1 ianuarie 2023, la un curs de schimb de 1 euro pentru 7,53450 kune croate şi devine al 20-lea stat membru al Uniunii Europene care utilizează moneda europeană, relatează agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Niculae Bădălău rămâne în arest preventiv, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia acestuia împotriva deciziei Tribunalului Giurgiu de a-l menţine în spatele gratiilor.

Publicat in Justitie
Unul dintre cetăţenii ucraineni dispăruţi în Munţii Maramureşului a fost găsit decedat, a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Publicat in Social
Presa de propagandă de la Moscova a publicat o filmare cu Vladimir Putin în care acesta sună o fetiță de 8 ani din Zaporojie, regiune anexată ilegal de Rusia, și i-a cerut să îi trimită castraveți de pe plantația familiei.

Publicat in Panorama
O anchetă pentru crimă este în desfășurare după ce un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat mortal pe ringul de dans dintr-un club de noapte din Birmingham.

Publicat in Panorama
Două clanuri din Bârlad s-au bătut cu cuțite și topoare, chiar de Crăciun. Sunt două familii care se războiesc de mai mulți ani și care au pornit încă o bătălie sângeroasă, în toiul nopții de 26 decembrie.

Publicat in Moldova
Doi bărbaţi, cu vârste de 54 şi 57 de ani, au fost implicaţi, marţi, într-o agresiune petrecută în sediul Primăriei Petreşti, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Publicat in Administratie Locala
Un bărbat judecat pentru pornografie infantilă, participaţie improprie la infracţiunea de viol şi şantaj a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova la 20 de ani de închisoare.

Publicat in Justitie
Două angajate ale Direcţiei Judeţene pentru Cultură Constanţa, directoarea executivă Tiţă Magdalena şi inspectorul superior Cliante Elena Mădălina, au fost condamnate cu suspendare, pentru luare de mită, într-un dosar instrumentat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul Teritorial Constanţa, după ce au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Decembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31