fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Iulie 2022

Comandantul forței franceze Barkhane, generalul Laurent Michon, a acuzat joi, la Ouagadougou, gruparea paramilitară rusă Wagner de „jaf", comparând-o cu un „traficant" de droguri în acțiunile sale în Mali, potrivit AFP.

Publicat in Panorama
Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Congo, a decedat joi dimineaţa pe Aeroportul Internaţional Iaşi, în timp ce aştepta să se îmbarce într-o aeronavă care mergea spre Dortmund, informează Agerpres.

Publicat in Social
Omul de afaceri Horia Simu și foştii deputaţi Theodor Nicolescu (PNL) şi Marko Attila (UDMR) au fost achitați definitiv joi de către instanța supremă în dosarul privind acordarea ilegală de despăgubiri la ANRP, în care prejudiciul ar fi fost de aproximativ 70 de milioane de euro, informează HotNews.

Publicat in Justitie
O femeie în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bacău, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, pe fondul consumului de alcool, şi a acroşat un alt autovehicul care era condus regulamentar.

Publicat in Moldova
Doi polițiști au fost răniți miercuri seara la Lyon în timp ce încercau să aresteze o persoană suspectată de furt, în mijlocul unei mulțimi care i-a atacat violent, a anunțat joi o sursă din cadrul poliției, citată de Le Figaro.

Publicat in Panorama
Poliția din Bistrița este în căutarea unui individ care, la finalul lunii iunie, a furat din casa unui localnic peste 50.000 de lei, 6.000 de euro și un laptop care conținea documente importante, printre care și o teză de doctorat.

Publicat in Social
Decizia magistraților eleni de a nu-l extrăda pe Sorin Oprescu nu este însă definitivă. Fostul edil al Bucureștiului are de executat în România o sentință de peste 10 ani de închisoare. 

Publicat in Justitie
Președintele american Joe Biden a fost testat pozitiv pentru COVID-19 joi dimineață, a anunțat Casa Albă.

Publicat in Eveniment
Fostul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza", Adrian Iacob, şi fostul prorector al unităţii de învăţământ, Petrică Mihail Marcoci, au fost condamnaţi definitiv joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la câte 3 ani închisoare cu suspendare pentru şantaj, fiind acuzaţi că l-au determinat pe un poliţist de la Academie să-i trimită mesaje de ameninţare jurnalistei Emilia Şercan, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Suntem deja la jumătatea acestei veri, iar festivalurile, evenimentele și concertele sunt în toi, în toate orașele din țară. „Summer Feelings” aduce magia muzicii live, veselia jocurilor destinate celor mici, dar și gusturile rafinate, în acest weekend, pe esplanada Palas. Printre invitații speciali se numără Minnie Mouse, Belle, Elsa, Ana și multe alte personaje, iar trupele care vor concerta live sunt: Smooth Band, 4Korners Band și So What Band. Dacă nu ai reușit încă să pleci în concediu, te așteptăm la „Summer Feelings”, la Palas!

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3