fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 04 Iulie 2022

Un călugăr de la Catedrala Arhiepiscopală a fost, luni, imobilizat de polițiști și amendat cu 800 lei pentru tulburarea liniştii publice şi adresarea de injurii, după ce a fost implicat într-un conflict cu o femeie, pe stradă, în zona Arhiepiscopiei Tomisului din municipiul Constanţa.

Publicat in Social
Un atac armat soldat cu morţi şi răniţi a avut loc luni, la o paradă de 4 iulie din suburbia Highland Park a oraşului Chicago. Parada a fost întreruptă la circa 10 minute după ce începuse, provocând fuga a sute de oameni.

Publicat in Eveniment
Insula Șerpilor este din nou sub jurisdicția Ucrainei, a declarat Natalia Humeniuk, purtător de cuvânt al comandamentului militar poziționat în sudul Ucrainei.

Publicat in Eveniment
Ivan Fedotov, cel mai bun portar de hochei pe gheață din Rusia, arestat pentru că ar fi încercat să evite încorporarea în armată, a fost dus forțat în zona arctică, relatează The Moscow Times.

Publicat in Eveniment
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată a lui Ion Buzdea, viceprimar al comunei Poiana Teiului, judeţul Neamţ, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor de şantaj în formă continuată şi acces fără drept la un sistem informatic.  

Publicat in Justitie
Prima înregistrare video pe timp de zi cu sistemele HIMARS primite de ucraineni din partea Statelor Unite a apărut pe platformele social media, imaginile arătând cum militarii Kievului s-au oprit în mijlocul șoselei pentru a trage cu acestea.

Publicat in Panorama
Șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a vorbit, într-un interviu acordat RBC-Ucraina, despre cum ar putea arăta viitorul Rusiei după schimbarea conducerii de la Kremlin.

Publicat in Eveniment
O sută de muncitori români și ucraineni s-au bătut la o fermă din Germania. Este vorba despre o fermă pentru turiști, care apoi a fost închisă.

Publicat in Panorama
Românca atacată și ucisă de un rechin în Egipt este o femeie din Suceava, potrivit surselor Știrilor PRO TV.

Publicat in Moldova
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, legea care instituie interdicţia participării la alegerile prezidenţiale pentru persoanele care au suferit, la data depunerii candidaturii, condamnări penale definitive.

Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31