fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 12 Aprilie 2023

Zeci de persoane au protestat la Carei atunci când președintele Ungariei a dezvelit bustul poetului care a scris versurile imnului țării vecine. Evenimentul a avut loc în prezența liderului UDMR Kelemen Hunor.

Publicat in Administratie Locala
Este Săptămâna Patimilor, ultima săptămână din Postul Paștelui 2023 și perioada de dinaintea Învierii Lui Iisus. Joia Mare, la fel ca celelalte zile din Săptămâna Patimilor, este o zi cu o importantă încărcătură spirituală și religioasă.  

Publicat in Social
Polițiștii din Iași au reținut, miercuri, trei bărbați și două femei, în ancheta privind agresarea unui consilier local, care venise cu familia să-și sărbătorească onomastica, de Florii, într-un club.

Publicat in Justitie
O navă de marfă sub pavilion românesc, care circula pe Dunăre în Germania, a „luat-o razna” luni seară, lovindu-se de maluri.

Publicat in Panorama
Tribunalul Buzău a respins propunerea de arestare preventivă faţă de medicul Viorel Romeo Chioaşcă, reţinut pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită după un flagrant organizat de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Buzău, bănuitul fiind plasat în arest la domiciliu, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Un „capitol ascuns”, pierdut de mult din textul biblic, a fost descoperit la aproape 1.500 de ani de la momentul la care a fost scris, susțin oamenii de știință. Este vorba despre una dintre cele mai vechi traduceri ale Evangheliilor.

Publicat in Panorama
Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, contestaţia formulată de elevul de 16 ani de la Colegiul Naţional „Ion Creangă" din Bucureşti, care a atacat cu un cuţit şi a rănit o profesoară de limba japoneză, împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Publicat in Justitie
De peste 20 de ani în domeniul soluțiilor de încălzire premium, meșterii PEFOC au devenit un etalon de profesionalism și bune practici în comercializarea și montajul de șeminee premium pe lemne, pe gaz, peleți sau alte modele de soba pe lemne călduroase.

Publicat in Imobiliare
În această săptămână, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, Fundația „Antibiotice Știință și Suflet” a companiei Antibiotice, continuă tradiția campaniilor sociale desfășurate în cadrul proiectului „Puterea faptei” oferind ajutor consistent persoanelor vârsnice, neajutorate, cu posibilități financiare reduse.

Publicat in Social
Întâmplare mai puțin obișnuită în Iași. O mașină parcată pe stradă a ajuns într-o groapă, după ce asfaltul de sub ea s-a surpat subit. Reprezentanții primăriei spun că de vină a fost o canalizare înfundată. Iar după ploile şi ninsorile recente, situaţia s-a agravat.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30