fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 14 Aprilie 2023

Un bărbat s-a deghizat în femeie pentru a trișa la o competiție de șah. A ieșit scandal când a fost descoperit.

Publicat in Panorama
Un român este reținut în Libia, a comunicat MAE. Bărbatul, fost militar, angajat al unei companii de securitate, este în custodia autorităților de acolo, dar nu se știe mai mult despre situația lui.

Publicat in Eveniment
Warhaus, Luna Amară, Basska, Zimbru, Afgo, Lemon şi Rana completează line up-ul celei de-a 8-a ediţii a festivalului Rocanotherworld care va avea loc în Iaşi, în perioada 22 – 25 iunie, transmite News.ro. Primii artişti anunţaţi pe scena festivalului au fost Madrugada, Moonlight Breakfast, Orkid, We Singing Colors, Mihai Popoviciu.

Publicat in Social
Alexei Navalnîi, cel mai cunoscut politician al opoziției din Rusia, se confruntă cu dureri severe de stomac, în închisoare, care ar putea fi rezultatul unei noi otrăviri cu efect lent, a transmis, vineri, un aliat apropiat.

Publicat in Eveniment
Un tren a lovit un trailer care transporta autoturisme, în Miami. Vizibilitatea redusă a provocat accidentul feroviar, din primele cercetări ale poliției.

Publicat in Panorama
O femeie din Rusia a îmbrăcat o pisică într-un body, i-a pus şosete şi un scutec de bebeluş, în care ascunsese droguri.

Publicat in Panorama
O practicantă de sporturi extreme a supraviețuit 500 de zile într-o peșteră din Rusia. În tot acest timp, ea nu a avut niciun contact uman și nu știa că între timp, Rusia invadase Ucraina.

Publicat in Panorama
Mihail Şaran, patronul de la „Bismobil Kitchen”, a fost prins vineri dimineață, în Republica Moldova. Individul a înșelat sute de persoane din România și Moldova, luându-le banii pe mobila pe care nu a mai livrat-o.

Publicat in Moldova
Un cetăţean turc, în vârstă de 60 de ani, este cercetat penal, după ce a încercat să scoată din România, prin punctul de frontieră Giurgiu, o autoutilitară căutată de autorităţile din Germania.

Publicat in Social
Poliţiştii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase au constatat 765 de infracţiuni şi au indisponibilizat peste 400 de arme, peste 13.000 de bucăţi de muniţie, 5.386 de kilograme de carne de vânat şi 197 de trofee, în urma unei acţiuni derulate la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de braconaj cinegetic şi a altor fapte infracţionale care aduc atingere regimului vânătorii şi fondului cinegetic naţional.

Publicat in Social
Pagina 1 din 2