fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 Aprilie 2023

REPORTER DE IAȘI vă urează sărbători fericite, multă, multă sănătate, pace, împlinire sufletească, speranță și credință! Mai jos, vă prezentăm obiceiuri, tradiții și superstiții populare românești de Sfintele Paşti. Pentru creștini, sărbătorile pascale reprezintă renașterea speranței, învierea obiceiurilor și tradițiilor care acum par pierdute.

Publicat in Social
Gruparea Rapid Support Forces din Sudan a anunţat că a preluat sâmbătă controlul palatului prezidenţial, reşedinţa şefului armatei şi aeroportul internaţional Khartoum, într-o aparentă tentativă de lovitură de stat, transmite Reuters, citată de News.ro.

Publicat in Eveniment
Un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat, sâmbătă, după ce a fost înjunghiat în mod accidental în piept, de un alt bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce sacrifica un miel la o stână din comuna Bratovoeşti, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

Publicat in Social
Poziționat în Tătărași, în zona parcului Ciurchi, Concept Park se distinge printr-o arhitectură modernă, cu accente puternice și o volumetrie atractivă. Vă veți bucura de avantajul de a locui într-o zonă urbană, dar verde a orașului! Distanța de doar 30m până la cel mai mare parc pentru copii din zonă, garantează un trai liniștit și aer curat.

Publicat in Imobiliare
O femeie din Botoșani care făcea curățenie generală înainte de Paște a sunat la 112 să anunțe că a găsit un pistol cu cartușe în casă. Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat imediat la fața locului.

Publicat in Moldova
Premierul japonez Fumio Kishida a fost evacuat după ce s-a auzit o explozie urmată de o degajare de fum în timp ce ţinea un discurs în departamentul Wakayama (vestul ţării), au raportat sâmbătă media locale, scrie AFP.

Publicat in Eveniment