fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 Aprilie 2023

O instanță italiană a respins extrădarea baronului PSD Ionel Arsene, condamnat la 6 ani și opt luni de închisoare pentru fapte de corupție. Decizia nu este, însă, una definitivă. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi al filialei judeţene a PSD a fost condamnat pe 10 martie pentru trafic de influenţă. El fugise din România încă din 4 martie, înaintea verdictului instanței, după care pe 27 martie s-a predat autorităților italiene, la Bari.

Publicat in Justitie
Triunghi amoros la un post de poliție din Argeș, unde scandalul a căpătat proporții în noaptea de miercuri spre joi. Soţul înşelat a sunat la 112, spunând că femeia s-a încuiat în birou cu șeful de post.

Publicat in Social
Un bărbat care în urmă cu 17 ani şi-ar fi ucis fiica în vârstă de 5 ani şi fosta soţie, în vârstă de 24 ani, a fost condamnat, vineri, la închisoare pe viaţă de magistraţii Tribunalului Neamţ.

Publicat in Moldova
Trei bărbați din județul Iași au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce l-au bătut crunt pe un consătean și l-au abandonat în stare gravă, în drum.  

Publicat in Justitie
O cameră de supraveghere montată de drumari într-o parcare de pe DN 7, pentru a fi depistaţi cei care abandonează deşeuri, a surprins momentul în care este furată de un bărbat care coboară dintr-un TIR, imaginile fiind trimise Poliţiei Arad.

Publicat in Social
Patru bărbaţi din comuna Negoi, judeţul Dolj, care vindeau canabis în municipiul Băileşti la preţul de 50 lei pentru un gram, au fost arestaţi preventiv, vineri, pentru trafic de droguri de risc în formă continuată, informează DIICOT şi IGPR.

Publicat in Social
Miercuri, 26 aprilie, ora 20.00, la Cinema Ateneu Iași are loc proiecția specială a filmului Marocco, în regia lui Emanuel Pârvu, în prezența acestuia.

Publicat in Social
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au reținut mai multe bunuri susceptibile de a fi contrafăcute și nedeclarate, ca urmare a controalelor fizice efectuate asupra mărfurilor aflate în două containere sosite din China.

Publicat in Social
Proiectul imobiliar Silk District, care urmărește crearea unui nou cartier multifuncțional în Iași, își continuă progresul rapid, odată cu primele două faze de construcții rezidențiale și prima fază de birouri. Noile construcții, care sunt programate să fie finalizate începând cu ultima parte a acestui an, schimbă deja aspectul orașului, dând naștere unui nou orizont în capitala Moldovei.

Publicat in Imobiliare
Veste bună de la consilierii locali USR pentru ieșenii care și-au instalat sau vor să își instaleze panouri fotovoltaice.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3