fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 08 Aprilie 2023

Un bărbat din localitatea Holda a murit, sâmbătă, împuşcat de vecinul său care încerca să sacrifice o bovină, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Publicat in Moldova
Doi bărbaţi din Timişoara au fost prinşi de procurorii DIICOT în timp ce ridicau de la o firmă de curierat un colet expediat din Spania, care conţinea 9 kilograme de canabis.

Publicat in Justitie
Managerul Spitalului Județean Suceava a fost denunțat pentru că și-a aprobat singur cererea prin care solicită să efectueze ore în ambulatoriul spitalului. Denunțătorul, deputatul Emanuel Ungureanu, spune că astfel managerul a încălcat legea.

Publicat in Moldova
Dan Diaconescu a declarat, la ieşirea din sediul Judecătoriei Constanţa, că îşi doreşte ca toată ţara să vadă că este „absolut nevinovat”, afirmând totodată că s-ar putea să revină în presă „cu televiziune şi cu emisiune”.

Publicat in Justitie
12 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, iar alte trei au primit mandate de arestare în lipsă sub acuzația de trafic internațional de droguri, proxenetism și furt.

Publicat in Justitie
Ieșenii s-au confruntat în aceste zile cu o situație mai puțin obișnuită pentru ultimii ani. Precipitații abundente sub formă de ninsoare și zăpadă viscolită au afectat întreg județul. Un moment tocmai potrivit pentru autoritățile locale și județene de a arăta că prestează servicii de calitate pentru comunitatea pe care o reprezintă.

Publicat in Politica Locala