fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 01 Februarie 2024

Strategia de doi lei este să înființăm secții de sport finanțate de Primărie în care nu joacă tineri din Iași sau din zona Moldovei și care nici nu au performanțe

Înființarea clubului CSM Iași 2020 din bani publici a fost justificată tocmai prin sprijinirea tinerilor ieșeni pentru „a face performanță în viața sportivă”

În realitate, sunt plătiți sportivi aduși de la mii de kilometri distanță, rezultatele fiind modeste

Banii publici nu folosesc creării unor academii în care să se antreneze talente locale și care apoi să ajute echipele naționale, deși acesta era scopul declarat inițial


Publicat in Anchete
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, ar fi primit de la un om de afaceri peste 16 milioane de lei, prin intermediul unei rude şi al unui afin, anchetatorii formulând în cazul său şi acuzaţii de fals în declaraţia de avere.

Publicat in Justitie
Poliţiştii din Gorj au făcut, joi, descinderi la cinci adrese din municipiul Târgu Jiu, într-un dosar în care fac cercetări care vizează infracţiunilor de proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Anchetatorii aveau indicii că un bărbat de 25 de ani din municipiu deţine ilegal arme, iar în urma percheziţiilor au fost descoperite atât arme letale, cât şi muniţie.

Publicat in Social
Producătorul german de armament Rheinmetall a anunţat joi că a preluat un pachet de 72,5% din acţiunile producătorului român de vehicule Automecanica Mediaş, o tranzacţie care îi extinde amprenta în Europa Centrală, transmite agenţia de presă DPA.

Publicat in Companii
Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce au intrat într-o unitate de cazare din municipiul Satu Mare şi au furat banii unui angajat, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Publicat in Justitie
O femeie de 38 de ani şi trei tineri cu vârstele cuprinse între 18 şi 29 de ani au fost reţinuţi de poliţişti după ce s-au luat la bătaie cu alte persoane în parcarea unui mall din Deva, a informat joi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Publicat in Social
Un şofer din Arad care îşi vopsise maşina astfel încât să arate ca una de poliţie, scriind pe ea inclusiv cuvântul "POLICE", a fost oprit în trafic de adevăraţii poliţişti, care l-au amendat şi i-au reţinut certificatul şi plăcuţele de înmatriculare.

Publicat in Social
Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, scapă de arestul preventiv, el fiind plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, a decis, joi, Tribunalul Prahova.

Publicat in Justitie
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat joi că s-a luat decizia declarării stării de alertă epidemiologică în urma înregistrării, timp de trei săptămâni consecutiv, a numărului mare de infecţii respiratorii (gripă clinică, IACRS şi pneumonii).

Publicat in Sanatate
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost adus, joi după-amiază, cu mandat, la DNA Bucureşti, în urma percheziţiilor care au fost efectuate atât la domiciliul acestuia, cât şi la sediul CJ.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3