fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Mai 2024

Fiica femeii reținute după ce ar fi lovit un polițist chiar în sediul Poliției Medgidia, la începutul lunii aprilie, aduce acuzații incredibile celor care i-au reținut mama, o femeie supraponderală cu o sănătate precare. Fiica acuzatei spune că mama sa, de fapt, s-a apărat împotriva agresiunii verbale și fizice la care a fost supusă mama sa.

Publicat in Justitie
Palatul Culturii din Iași este una dintre cele mai impresionante și emblematice clădiri din România, scrie site-ul Știrile PRO TV care realizează a amplă prezentare a principalelor obiective culturale din oraș și județ.

Publicat in Social
Preşedinta Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a „influenţei străine”, care a suscitat proteste masive în această ţară din Caucaz, transmite AFP.

Publicat in Eveniment
Mulţi ieşeni mă întreabă ce am făcut pentru Iaşi.

Publicat in Politica Locala
Delegația condusă de premierul Marcel Ciolacu din care au făcut parte Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene și Alexandru Stoica, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației s-a întâlnit, vineri dimineață, cu oamenii de business din Iași.

Publicat in Politica Locala
Forţele ruse au capturat zeci de civili în oraşul de graniţă Vovchansk, a declarat un oficial ucrainean, un ofiţer de poliţie regional acuzând că oamenii au fost folosiţi ca „scuturi umane”, relatează CNN.

Publicat in Eveniment
În total, 13 persoane au fost rănite vineri, dintre care patru grav, în ciocnirea unui marfar cu un tren de călători care avea interdicţie de trecere într-un tunel din Belgrad, a indicat ministrul sârb al transporturilor, Goran Vesic, scrie AFP.

Publicat in Eveniment
Anca Roxana Cobzaru (32 de ani), o femeie de afaceri din Aroneanu, a fost trimisă în judecată, ieri, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită. Conform rechizitoriului, alături de fratele ei, ea este implicată în mituirea unui pădurar pentru ca acesta să se facă că nu vede că taie copaci dintr-o pădure din Holboca. Luna trecută, Cobzaru a fost votată de organizația PNL Aroneanu pentru a ocupa locul 1 pe lista de candidați a acestei formațiuni politice la Consiliul Local din comuna de lângă Iași.

Publicat in Anchete